Der er sket noget nyt og spændende på it-job­mar­ke­det

Der er sket noget spændende på it-jobmarkedet, som giver både jobsøgere og arbejdsgivere endnu bedre forudsætninger.

it-jobbank har nemlig foretaget en mindre navneændring og hedder nu Computerworld it-jobbank. Dermed styrker vi vores position som Danmarks største og stærkeste it-jobsite, og uanset om du bruger os til at kigge efter nyt job, eller kigger efter nye medarbejdere, så betyder det at du står stærkere end nogensinde før.

Som jobsøger

På Computerworld it-jobbank kan du, ud over at søge i ledige job, gøre dig ekstra attraktiv overfor virksomheder ved gratis at oprette dit CV, og blive fundet når dine kvalifikationer matcher den profil virksomheden søger til et givent job. Du har også mulighed for at oprette en gratis Jobagent, så du får relevante stillinger i din indbakke, når der er et job der matcher dine ønsker.

Upload dit CV

Lad virksomhederne finde dig, når der er en stilling der matcher dine kompetencer.

Få en Jobagent

Lad os kontakte dig når vi har job, der matcher dine kriterier.

Som arbejdsgiver

Du når med Computerworld it-jobbank ud til over en halv million it-interesserede brugere hver eneste måned, og det øger dine chancer for at lykkes med din rekruttering. Vi eksponerer nemlig både dit job på vores almindelige jobsite, hvor det typisk er jobsøgende der kigger, men også på Computerworld, hvor du har en helt unik mulighed for at nå de it-profiler der måske ikke direkte søger nyt job, men kan fristes hvis det rette tilbud dukker op. Hvis du ønsker en snak om dine muligheder, så ring til os på 70 22 93 00 eller send os en mail.

Vil du høre om din virksomheds muligheder?

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat, og sammensætte en rekrutteringspakke efter dit behov.