Kan­di­datKa­no­nen: Linn Egelykke Wærriø

Denne artikel er den fjerde i rækken, og i dag skal vi stifte bekendtskab med Linn Egelykke Wærriø. Linn har en kandidat i webkommunikation fra sommeren 2021 og nu søger hun nye og spændende udfordringer. Lær Linn bedre at kende her.


🛗 Elevator-pitchen, hvem er Linn?

Jeg er en meget engageret og nysgerrig kvinde med stort gå-på-mod! Under min uddannelse har jeg lært at tilpasse information til forskellige brugere. Denne færdighed bruger jeg i mit frivillige arbejde som mentor og projektleder i en læringscafé.

Jeg har fra mit seneste arbejde fået erfaring med at arbejde sammen med teams, facilitere møder og formidle nye idéer og tiltag på en måde så alle på tværs af organisationsniveauer forstår budskabet.

Derudover har jeg en høj arbejdsmoral, er proaktiv og kan godt lide at tage initiativ. Jeg lægger vægt på at skabe gode relationer til mine kolleger, og jeg trives i et miljø, hvor der er plads til at lære og blive klogere på rejsen.

Lige nu er jeg i gang med at udvikle mine kompetencer inden for projektledelse gennem en PRINCE2-certificering og jeg har derudover været på et kursus i Agil Projektledelse, for på den måde at videreudvikle mine komptencer inden for dette område. Jeg søger et arbejde, hvor jeg kan arbejde med facilitering og koordinering af tværgående projekter. Mit interesseområde inkluderer også at styrke kommunikationen mellem teams for at fremme effektivt samarbejde og projektudvikling.

💻Hvad håber du, at din kommende arbejdsplads kan tilbyde dig?

Jeg har en naturlig kampgejst og elsker at udforske nye områder, men jeg sætter også pris på støtte og muligheden for at udvikle mine færdigheder. Min uddannelsesbaggrund har været bred, og jeg søger nu en arbejdsplads, der kan hjælpe mig med at specialisere mig inden for tværgående projekter, facilitering og projektledelse. Jeg værdsætter et godt kollegialt samarbejde og jeg ønsker at være en del af en arbejdsplads hvor jeg kan bidrage positivt med mit engagement.

🌴 Hvad skal vi ellers vide om dig?

Jeg er bosat i Middelfart med min kæreste gennem 13 år og vores søn. Livet har lært mig at omfavne nye udfordringer med entusiasme, og jeg værdsætter læring og personlig udvikling meget højt. Min positive indstilling og åbenhed afspejles også i vores familie. Et eksempel er at vi i sommeren 2020 valgte, at renovere to Puch Maxi'er og begav os ud på en 14-dages tur for at udforske vores eget land på en unik måde. På trods af at vi nu er en familie på 3 lever eventyrlysten fortsat i os. Vi realiserede derfor vores drøm om at sejle under vores fælles barsel i 2022 og investerede i en sejlbåd. Vi lærte at sejle sammen som familie og nyder nu vores tredje sejlsæson. Som person bringer jeg altid entusiasme, åbenhed og vedholdenhed med mig, både personligt og professionelt - og det føler jeg at denne lille historie beskriver meget godt.


Kontakt Linn

Hvis du mener at Linn kunne være et match til en stilling i din virksomhed, så kan du kontakte hende her.