It-karriere

Kandidat kanonen #2: Sebastian Holbøll

Kandidat Kanonen er vores måde at eksponere spændende kandidater der gør et specielt indtryk på os, og som fortjener lidt ekstra eksponering og medvind i deres jobsøgning. De personer vi eksponerer gennem Kandidat Kanonen er ikke direkte anbefalinger, da vi ikke kender dem indgående. Vi eksponerer blot personer som vi mener fortjener lidt ekstra medvind i deres søgen efter et nyt job. Det kaldes slet og ret god karma.

Denne artikel er den anden i rækken, og i dag skal vi stifte bekendtskab med Sebastian Holbøll , som vi mødte til IT-DAY i marts 2024 i København. Sebastian bor i København og har en baggrund inden for politik og administration samt en cand.IT i Digital Transformation fra Roskilde Universitet.


🛗 Elevator-pitchen, hvem er Sebastian?

Jeg er en passioneret Cand.it med en specialisering i UX-design og en solid teknologisk forståelse. Jeg har erfaring fra en række brancher, fra design til e-commerce, hvor jeg bringer en unik kombination af kreativitet, teknisk viden og forretningsforståelse til bordet. Jeg elsker at arbejde struktureret og analytisk, både med data, test, design og it-sikkerhed, samt alt derimellem. Jeg ønsker at optimere processer og skabe intuitive brugeroplevelser. Jeg brænder for at løse komplekse problemer og bidrage til at skabe meningsfulde digitale løsninger

💻Hvad håber du, at din kommende arbejdsplads kan tilbyde dig?

Når jeg ser frem mod min kommende arbejdsplads, ønsker jeg muligheden for at udvikle nye kompetencer og styrke min faglighed. Det er vigtigt for mig at være i et miljø, der værdsætter kontinuerlig læring og vækst, hvor jeg kan udfordre mig selv og hvor vi sammen stræber efter at løse komplekse problemer. Jeg håber på at blive en del af et intelligent miljø, hvor idéer og innovation trives, og hvor der er en positiv energi, der driver os fremad.

🌴 Hvad skal vi ellers vide om dig?

Jeg trives med at lære nyt og være kreativ, derfor engagerer jeg mig i musikproduktion, sangskrivning, og nyder at fotografere Copenhagen Fashion Week. Jeg er meget optaget af kunstig intelligens og bruger det aktivt til at lære nye teknologier og udvikle software.


Er du interesseret i at blive eksponeret i Kandidat Kanonen? Så tag kontakt ved at sende os en mail her

Kontakt Sebastian Holbøll

Sebastian er åben for jobmuligheder i både Danmark og udlandet.

Læs også