Ju­le­man­den søger Ud­vik­ler­nis­se til ny­op­ret­tet stilling

På grund af Corona bliver julen i år ikke den samme, selv ikke for Julemanden. Derfor søger vi nu en skarp Udviklernisse til Julemandens værksted på Grønland, som skal digitalisere muligheden for at alle klodens børn kan indsende deres ønskeseddel digitalt. Vi synes selv det er verdens sejeste job, for der findes vel næppe noget bedre end at gøre børn glade?

Og for lige at rydde den værste tvivl af vejen: Ja, Julemanden findes.

Nå, men du kommer til at blive en del af et stærkt team bestående af gamle nisser, drillenisser, vatnisser, havenisser, kirkenisser, skovnisser og kravlenisser, og sammen skal I sørge for at julen også i år bliver en stor succes. Du skal trives med at være i et hektisk miljø, hvor der periodevis kan være meget travlt - og vi arbejder altid med en meget stram og ufravigelig deadline.

Derudover er det et krav at du har et stort hvidt skæg og en fordel hvis du har ”lidt ekstra på sidebenene”, da du i perioder kan komme ud for at skulle være stand-in for Julemanden til sociale arrangementer, primært i storcentre og stormagasiner.

Masser af personalegoder og verdens flinkeste chef

Det er ikke pebernødder du får for jobbet, og du vil blandt frynsegoderne have fri adgang til et fitnisse rum, lækker frokostordning med sælbetjening (risengrød i lange baner) og en særdeles attraktiv ferieordning, idet vi kun arbejder max. en måned om året. Du har også muligheden for at begive dig ud i vildnisset på Julemandens rensdyr, som altid står til fri afbenyttelse. Vi synes selv det er en ret "fed slæde", så du kan betragte det som en slags firmabil.

Vi holder desuden hyggelige fester og fredagsbarer, hvor vi nyder en nisseøl eller to i hinandens selskab, og tager en svingom som kun en ægte Travolta-nisse kan.

Du kommer til at referere direkte til selveste Julemanden, som er præcis den gode chef man kan forestille sig. Altid rar, godmodig og lyttende og meget vellidt blandt alle nisserne. Julemanden er selvfølgelig også holdt op med ”at kysse mor”, for det kan vi jo ikke have længere i dette herrens år 2020.

Arbejdsstedet bliver som tidligere nævnt på Grønland, hvor du kommer til at bo med de andre nisser i en stor opvarmet lade med den flotteste sne-udsigt.

Vi ser gerne at du kan starte med det samme... Vi har travlt!

Computerworld it-jobbank adventskonkurrence

    Okay, julemanden søger ikke en udviklernisse. Dette jobopslag er blot vores adventskonkurrence i år. Hver uge lægger vi et nyt spørgsmål op, som tager udgangspunkt i jobopslaget. Skriv dit svar i kommentarfeltet på Facebook ved hvert spørgsmål. Vi trækker hver mandag lod om et lækkert gavekort, og vinderen får direkte besked på Facebook.