Head of AI & Cloud, Pro­fes­sio­nal Services


Vil du være med til at sætte retning for vores nyoprettede AI & Cloud-team? 

Har du et strategisk og kommercielt mindset og lyst til at udvikle services sammen med vores sælgere? Har du en dygtig leder gemt i dig, der kan lede og motivere et nyoprettet team? Så læs med her. 

Velkommen til AI & Cloud-teamet i Professional Services 

AI & Cloud-teamet er ét af vores seks konsulentteams i afdelingen for Professional Services. Du får altså fem kompetente kolleger i en tilsvarende rolle, men med andre fagområder, at sparre med. 

Professional Services udgør 60 af vores i alt cirka 100 konsulenter. Herfra leverer vi forretningskritiske løsninger, tilpasset vores kunders behov.   

I Danmark har vi lokationer i Ballerup, Hinnerup og Svendborg. Vores konsulenter er primært tilknyttet kontorerne i Ballerup eller Hinnerup – ligesom dig – og ellers er de på besøg hos vores kunder. I alt bliver du en del af en virksomhed i vækst med mere end 300 nye kolleger, der alle glæder sig til at tage imod dig. 

Din nye hverdag 

Du bliver ansvarlig for at udvikle AI & Cloud-området, lede vores dygtige konsulenter og arbejde tæt sammen med vores kunder og salgsafdelingen for at levere de løsninger, der opfylder kundernes behov. 

Det betyder, at du har ansvar for at definere og lede vores strategi inden for AI & Cloud-teknologierne, herunder Azure. Dit fokus bliver på både at øge vores eksisterende forretning, samt skabe ny forretning ved at udnytte de seneste teknologiske fremskridt på området. 

Du bliver leder af et team bestående af 9 dygtige og passionerede AI- og Cloud-konsulenter. Teamet er oprettet i efteråret 2023; en stor del af din ledelsesopgave er derfor at lede og motivere dem både individuelt, men især også som et nyt team. Du refererer til Christian Fenneberg, som er Vice President for Professionel Services. 

Dine kvalifikationer for at lykkes 

For at du lykkes i denne rolle, ser vi gerne, at du har;   

  • en stærk kommerciel baggrund inden for Azure, AI og andre Cloud-teknologier 
  • solid erfaring med ledelse af tekniske teams og komplekse projekter inden for Azure, AI og Cloud 
  • evne til at udvikle og implementere kommercielle strategier for teknologisk innovation og forretningsudvikling 
  • fremragende ledelses- og kommunikationsevner med evnen til at inspirere og motivere dit nye team 

Vi tilbyder dig et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer 

Faglig og personlig udvikling er for os en naturlighed, som er med til at sikre, at du altid er blandt de bedste inden for dit felt. Og det gælder ikke kun for dig, men for alle i organisationen; fra grønne talenter til topledere. Vi investerer i dig. 

Vores DANOFFICE ACADEMY sikrer personlig og faglig udvikling for alle ansatte og en karriere, der løbende følges op på. Vi har et udviklingskoncept, vi kalder "Bedre selv - Bedre sammen". Grundtanken er, at hvis vi har det godt med os selv, har vi det bedre med andre. Dermed vil vi arbejde bedre sammen. Og arbejder vi godt sammen, så vinder vi. 

Er du den rette til jobbet? 

Så send os straks en ansøgning. Vi inviterer løbende til samtale, så søg derfor gerne allerede i dag.  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontaktperson

Flemming Hjorth Andersen
Lead Architect
+45 5374 6034
fha@edgemo.com


Om Danoffice IT

Danoffice IT er leverandør af it-infrastruktur til offentlige og private organisationer i ind- og udland samt førende leverandør af it til IGO'er og NGO’er.

Vores forretningsområder tager udgangspunkt i den it-infrastruktur, jeres applikationer hviler på. Vi rådgiver ind og ud af skyen, leverer 100% brugerklare devices og giver adgang til data, trygt og sikkert. Alt med et skarpt fokus på bæredygtighed.

Efter sammensmeltningen med edgemoedgemo green og Conecto er vi +300 kolleger, fordelt på vores lokationer i Svendborg, Hinnerup og Ballerup samt Schweiz, USA og Singapore. Koncernen omsætter årligt for mere end 3 milliarder danske kroner.

Gem job