Full-Stack Developer, der vil være med til at gøre ATP til et førende teknologi- og di­gi­ta­li­se­rings­hus


Vil du sætte nye standarder for arbejdet med teknologi i den offentlige sektor?

I ATP er vi mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister i det område, vi kalder Digital Solutions. Det er os, der står bag nogle af landets vigtigste systemer, og det er os, der kender systemerne bag ATP allerbedst.

Vi tror på, at den eneste måde vi kan påvirke, hvilken vej teknologien tager os, er ved at bruge den. Så det gør vi. 

Og her kommer du ind i billedet. For vi søger en Full-Stack Developer til vores New Tech-team, hvor vi ikke alene sætter retningen for, hvor ATP skal hen, når det gælder ny teknologi. Men sætter også nye standarder for, hvad man kan med teknologi i den offentlige sektor.

Vi ved med andre ord, hvad teknologi er i stand til. Derfor vil vi skubbe til den digitale forestillingsevne og understøtte den digitale transformation på vores område. 

Du kommer til at deltage aktivt i forskellige projekter og samarbejde med interne og eksterne specialister, og så får du en vigtig rolle i at hjælpe med at skubbe til kulturen i ATP og fremme en innovativ og eksperimenterende arbejdskultur.

Mere konkret bliver det dig, der:

  • designer og bygger hurtige tech-prototyper
  • opsætter og tester hypoteser på løsninger, der kan skaleres, ikke kun til ATP, men også det offentlige Danmark
  • følger aktivt med i de nyeste teknikker og trends inden for teknologi og overvejer, hvordan de kan bruges i forskellige faglige sammenhænge
  • afdækker New Tech potentialet i samarbejde med det øvrige ATP
  • er med til at definere processen omkring afprøvning og anvendelse af ny teknologi i tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter.

Har du en bred teknologisk forståelse og entrepreneurship i årerne?

Der kan være flere indgange til jobbet som Full-Stack developer i ATP, men det er ret vigtigt, at du har entrepreneurship i årerne og lyst til at arbejde i et miljø med mange ubekendte faktorer. Du stopper ikke op ved forhindringer, men evner at tænke kreativt og udfordre etablerede metoder.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er dog, at du har erfaring med: 

  • Python, C#, JavaScript, CSS/HTML og lignende
  • VS Code, React Native, Power Platform eller tilsvarende miljøer til udvikling
  • design af sammenhængende løsninger og meget gerne i cloud
  • at udvikle prototyper, MVP-løsninger og teste skaleringshypoteser

Derudover har du interesse for teknologirådgivning og en bred teknologisk forståelse. Du har gode kommunikationsevner og kan formidle svære budskaber på en letforståelig måde. Og så er du i stand til at arbejde selvstændigt og i teams.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med udvikling af software i cloud og udvikling af koncepter/prototyper som LowCode.

Vil du arbejde med ny teknologi til gavn for samfundet?

I ATP arbejder vi til gavn for den enkelte og for samfundet. Det gør vi, når vi varetager ATP Livslang Pension og sikrer gode, stabile afkast - og når vi effektivt administrerer en række velfærdsydelser som feriepenge, pension og boligstøtte. 

Digital Solutions står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne, og vi spiller derfor en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund.

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi råder over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliserings-specialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions 

Vi arbejder i fem enheder, og New Tech teamet hører under enheden Technology. I Technology forholder vi os strategisk til, hvordan vi skal bruge teknologi i ATP, og hvordan løsningerne skal bygges.

I New Tech er vi 5 kolleger, der er lige så vilde med tech, som du er. Vi er præget af nysgerrighed og pionerånd, og så er vi udprægede holdspillere, der forstår værdien af samarbejde. Vi har fokus på godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV. Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Læs mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bernt Bisgaard Caspersen på tlf. 4147 3431 eller mail: beca@atp.dk.

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Gem job