New Tech Architect, der vil være med til at gøre ATP til et førende teknologi- og di­gi­ta­li­se­rings­hus


Har du lyst til at eksperimentere med nye teknologier og udvikle innovative løsninger? Kan du fremme den digitale forestillingsevne blandt kolleger? Og vil du med på en vild rejse mod målet om at gøre ATP til et førende it- og digitaliseringshus? Så er det dig, vi søger i vores New Tech-afdeling.

Vil du sætte nye standarder for arbejdet med teknologi i den offentlige sektor?

I ATP er vi 500 it-, digitaliserings- og dataspecialister i det område, vi kalder Digital Solutions. Det er os, der står bag nogle af landets vigtigste systemer, og det er os, der kender systemerne bag ATP allerbedst.

Vi tror på, at den eneste måde vi kan påvirke teknologien, er ved at bruge den. Så det gør vi.

Og her kommer du ind i billedet. For vi søger en erfaren Tech Architect til vores New Tech-team, hvor vi ikke alene sætter retningen for, hvor ATP skal hen, når det gælder ny teknologi, men også sætter nye standarder for, hvad man kan med teknologi i den offentlige sektor.

Vi ved med andre ord, hvad teknologi er i stand til. Derfor vil vi skubbe til den digitale forestillingsevne og understøtte den digitale transformation på vores område.

Du kommer til at deltage aktivt i teknologiafprøvninger i tæt samarbejde med specialister og udviklere i Digital Solutions, og du får en vigtig rolle i at hjælpe med at skubbe til kulturen i ATP og fremme en innovativ og eksperimenterende arbejdskultur.

Mere konkret bliver det dig, der:

  • afdækker og designer løsninger til teknologiafprøvninger i samarbejde med det øvrige ATP
  • giver sparring til udviklere i det øvrige Digital Solutions
  • udfører mindre proof-of-technology hands-on opgaver
  • følger aktivt med i de nyeste teknikker og trends inden for teknologi og overvejer, hvordan de kan bruges i forskellige faglige sammenhænge
  • bistår eller driver uformel uddannelse og interne events især målrettet udviklere.

Har du en bred teknologisk forståelse og entrepreneurship i årerne?

Der kan være flere indgange til jobbet som Tech Architect i ATP, men det er ret vigtigt, at du har entrepreneurship i årerne og lyst til at arbejde i et miljø med mange ubekendte faktorer. Du stopper ikke op ved forhindringer, men evner at tænke kreativt og udfordre etablerede metoder. Du har bred og dyb erfaring med softwareudvikling og færden i ”enterprise”.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og erfaring fra en lignende stilling. Det vigtigste er dog, at du har flere års erfaring, med:

  • design af sammenhængende løsninger og meget gerne i cloud
  • at udvikle prototyper, MVP-løsninger og teste skaleringshypoteser
  • hands-on udvikling af robuste og komplekse løsninger fx i Java eller C#
  • enterprise udvikling med CI/CD, pipelines, test, mv.

Derudover har du interesse for teknologirådgivning og en bred teknologisk forståelse. Du har gode kommunikationsevner, taler/skriver flydende dansk og kan formidle svære budskaber på en letforståelig måde. Og så er du i stand til at arbejde selvstændigt og i teams.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med udvikling af software i cloud og udvikling af koncepter/prototyper som LowCode.

Vil du arbejde med ny teknologi til gavn for samfundet?

I ATP arbejder vi til gavn for den enkelte og for samfundet. Det gør vi, når vi varetager ATP Livslang Pension og sikrer gode, stabile afkast - og gennem effektiv administration af en række velfærdsydelser som feriepenge, pension og boligstøtte.

Digital Solutions står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne, og vi spiller derfor en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund.

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi råder over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 it-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Du kan læse mere om Digital Solutions her.

Vi arbejder i fem enheder, og New Tech hører under enheden Technology. I Technology forholder vi os strategisk til, hvordan vi skal bruge teknologi i ATP, og hvordan løsningerne skal bygges.

I New Tech er vi lige nu 3 kolleger, der er lige så vilde med tech, som du er. Vi er præget af nysgerrighed og pionerånd, og så er vi holdspillere, der forstår værdien af samarbejde. Vi har fokus på godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit motiverede CV. Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Læs mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mie Holmbo Bech Hansen på tlf. 28 95 16 24 eller mail: mehs@atp.dk.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

Gem job