Erfaren Project Ma­na­ge­ment-konsulent


Har du erfaring med at lede komplekse projekter? Og synes du, det er fedt at spille en væsentlig rolle, når store udfordringer skal løses i digitale transformationsprojekter - og ikke mindst når det ender ud i en succes? Så læs videre, og bliv vores kommende kollega som i Transformation teamet hos Devoteam i Aarhus.

Overordnet bliver du en del af Transformation teamet i Devoteam Danmark, på omkring 34 kollegaer, som bevæger sig inden for områderne projekt- og programledelse, forandringsledelse, udbud/anskaffelser og kontrakt- og leverandørstyring. Så der er rig mulighed for at blive inspireret.

Herunder vil dit fokus være modernisering af forretningskritiske systemer og programmer, hvor du kommer til at blive en del af et kompetent team, der er eksperter i at hjælpe virksomheder med at opdatere deres organisatoriske processer og sammenhæng med it-platforme, systemer og værktøjer til de nyeste versioner eller best practices.

Som konsulent bliver du rådgiver for kunder, der befinder sig på et tidligt stadie i moderniseringen og udskiftningen af eksempelvis legacy systemer, men også andre strategiske forandringer i it-anvendelsen. Det er især de svære udfordringer, som kunden ikke selv kan løse, hvor du kommer ind i billedet.

For at blive lidt mere specifik, vil rollen bl.a. indebære at:

 • Lede projekter og sikre at projekter kommer i mål til tiden, inden for budget og opfylder kvalitetskrav
 • Rådgive kunder, der er på et tidligt stadie i moderniseringen og udskiftningen af eksempelvis "legacy" systemer
 • Bidrage til at fastlægge strategier for modernisering, afvikle teknologisk gæld, og efterfølgende kunne forme samt gennemføre et eller flere moderniseringsprojekter
 • Bistå vores kunder i at træffe de rette beslutninger, og at de rette systemer bliver implementeret gennem strategisk leverandørudvælgelse
 • Samarbejde med og inddrage andre konsulenter fra Devoteam på projekterne og evt. på tværs af landegrænser

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, er vi godt på vej.

For at blive glad i rollen, er det også vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

 • Du har erfaring fra en lignende stilling/opgaver som digital projektleder, application manager, digital/IT business partner, digital forandringsleder Scrum Master, Product Owner eller konsulent
 • Har general viden og erfaring med forretningssystemer som ERP, CRM, CMS og ECM
 • Har erfaring med projekter inden for et eller flere teknologier som Microsoft Cloud, Google Cloud, Business Central, Power Platform, Dynamics CRM, osv.
 • Bachelor eller kandidat

Sagt på en anden måde, vi søger dig, der har lyst til at løfte virksomhederne i Danmark til det næste niveau gennem modernisering af forretningssystemer, samtidig med, at du selv udvikler dig fagligt.

Det vil være en fordel hvis du har relevante certificeringer såsom PRINCE2, Scrum Master,ADKAR, SAFe, ITIL og erfaring med vandfalds- og agile projekter. Og har du ikke allerede har certificeringer på området omkring projektledelse og IT teknologier, er det noget, vi meget gerne vil hjælpe dig med at få tilføjet til værktøjskassen.

Hvorfor Devoteam?

Vi kan forsikre dig om, at du bliver en del af et dygtigt og kompetent team. Hvis det ikke er nok, har vi andre fordele til at forsøde arbejdsdagen:

 • Udfordrende opgaver - end-to-end og med frihed under ansvar
 • Kompetencefællesskaber - spred inspiration og bliv inspireret af andre
 • Hybrid dagligdag - du vil opleve en dagligdag fuld af fleksibilitet, hvor du både kan arbejde på kontoret, hjemmefra og hos kunder
 • Karriere- og udviklingsplaner - vi investerer i vores talenter og sikrer, at du trives og udvikler dine kompetencer
 • Sociale arrangementer - mange sociale arrangementer i løbet af året bl.a. julefrokost, fredagsbar, padel, badminton
 • Der er plads til dig - også den du er uden for arbejdet. Vi går op i respekt, ærlighed, samarbejde, ambition og iværksætterånd. Vores værdier er til stede i alt, vi gør. Læs mere her.
 • Et godt fællesskab - du bliver en del af et fedt kompetencefællesskab i Transformation teamet, hvor samarbejde og vidensdeling er en af de helt store drivkræfter. Herudover bliver du en del af vores kontor i Aarhus hvor omkring 40 kollegaer holder til. Det indebærer sociale arrangementer, et tæt sammenhold og god morgenmad hver fredag.

Ansøgningsprocessen

Så send os dit CV, hellere i dag end i morgen. Vi behøver ikke en motiveret ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen eller Devoteam, er du meget velkommen til at kontakte Nicholai Andersen, Lead Consultant på tlf. +45 2875 5097.

Om Devoteam

Devoteam er et førende digitalt konsulenthus repræsenteret i 20 lande primært i Europa, Mellemøsten og Afrika, med +10.000 ansatte. Lokalt i Danmark er vi omkring 350 medarbejdere og har to kontorer, ét centralt i København og ét centralt i Aarhus. Vi arbejder med kunder både i den private og offentlige sektor.

I Danmark er vi fordelt på fem forretningsenheder, der hver især arbejder omkring digital transformation på forskellige måder. De fem forretningsenheder er: Cloud (Microsoft Cloud & Google Cloud), N Platform (ServiceNow), Digital Impulse (Management Consulting), Cyber Trust og Data Driven. Vi laver mange projekter med kunder på tværs af vores forretningsenheder og leverer tværfunktionelle løsninger.

Derudover er vi strategiske partnere med AWS, Google Cloud, Microsoft, Salesforce og ServiceNow.

Er du nysgerrig efter at lære mere om Devoteam, så er du velkommen til at følge dette link.

Yderligere informationer

Hvis du vil følge med i hverdagen og nyheder hos Devoteam, må du meget gerne følge os på: Instagram & LinkedIn.

Gem job