Cloud Architect til udvikling og drift af con­tai­ners i Azure og Ku­ber­ne­tes


Vil du have hænderne i en Kubernetes-platform? Har du forståelse for de nyeste cloudarkitekturer og -designs? Og vil du være med til at sikre, at nogle af landets vigtigste velfærdssystemer fungerer? Så er du den Cloud Architect, vi søger til Digital Solutions.

Kan du tegne og udvikle vores nye containerplatform?

I ATP’s Cloud & Network hjælper vi vores applikationsteams med at udvikle applikationer hurtigt og sikkert, og lige nu er vi på udkig efter ny kollega.

Vi leder efter dig, der er vores nye Cloud Architect.

Dig, der vil og kan tage ansvar for at udvikle og vedligeholde vores containerplatform på Azure.

Dig, der kan sikre, at vi har en stabil, sikker og kosteffektiv løsning i Azure til at udvikle og drifte vores containere, så vores udviklere har en smidig platform, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Helt konkret bliver dine opgaver at:

  • designe og være hands-on ved implementering af en Kubernetes-platform
  • håndtere Infrastructure as Code (IaC)
  • koordinere med og give input til DevOps, udviklings- og forretningsteams
  • sikre og videreudvikle vores cloud container arkitektur
  • sparre med både forretning og udvikling omkring muligheder og begrænsninger i skyen.

Er du skarp på Kubernetes i skyen?

Som vores nye Cloud Architect har du forståelse og interesse for de nyeste arkitekturer og designs inden for cloud arkitektur.

Du har desuden:

  • dyb forståelse for Kubernetes - gerne i skyen
  • erfaring med Automatisering og CI/CD
  • kompetencer indenfor overvågning, logging og diagnostik.

Som person arbejder du selvstændigt, og samtidig skaber du gode samarbejdsrelationer i egen organisation, i forretningen og i samarbejdet med leverandører. Du arbejder metodisk og struktureret med dit fagområde og inddrager aktivt dine omgivelser i dit arbejde. Du har et udpræget fokus på muligheder og de gode løsninger.

Vil du være med til at sikre Danmark den globale førertrøje?

Du bliver en del af afdelingen Cloud & Network i Operations, som er en af i alt fem enheder i det, vi kalder Digital Solutions.

Digital Solutions spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne. På den måde har vi været med til at sikre Danmark den globale førertrøje, når det gælder offentlige digitale muligheder. Verdens bedste velfærdssamfund er digitalt drevet, og vi leverer en lang række afgørende komponenter, som gør det hele muligt.

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.atp.dk/digital-solutions

I Operations sørger vi helt bogstaveligt for, at nogle af landets vigtigste velfærdssystemer fungerer, og at de er velsmurte. Vi går op i at systemerne spiller, og hvis de ikke gør, får vi dem til det.

I Cloud & Network er vi 18 kolleger, der er security-specialister, arkitekter og cloudspecialister. Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i teamet.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest mandag den 1. april.

Vi behandler henvendelser løbende. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Sarmed Kassem Al-Daraji på tlf. 20 13 69 46 eller mail ska@atp.dk.


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid

Gem job