Erfaren softwa­re­ud­vik­ler til mar­keds­le­den­de bran­che­softwa­re


Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som arbejder med teknologier som Microsoft .NET, Microsoft Azure, Cloud m.v., og som er blandt Danmarks bedste arbejdspladser, blandt andet fordi vi har et fantastisk fællesskab og gode ledere? Så har du nu chancen!

Til vores Team Justitia, som vedligeholder Unik Advosys, Uniks brancheløsning til advokater, søger vi en C#-udvikler, som har grundlæggende kompetencer og forståelse omkring udvikling.

IT og teknologier udvikler sig hele tiden, og vi investerer gerne i, at du løbende får udviklet dine kompetencer. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder, men det er ikke et krav:

 • .NET 6 og C#
 • Applikationsserver med RESTful API
 • DevExpress WinForms
 • Software design (OOP, DDD, SOLID, Design patterns m.v.)
 • MSSQL
 • GIT
 • Entity Framework Core
 • Microsoft Azure, herunder:
 • Azure API Management
 • Azure B2C
 • Azure Functions
 • Azure Relay
 • Automatiserede tests og kvalitetssikring (Postman/Ranorex)
 • Microsoft Azure DevOps (CI/CD)

Vi vægter sund arkitektur og kvalitet højt i vores arbejde, når vi vedligeholder vores løsninger, som til enhver tid skal opfylde lovkrav.

Vi arbejder ud fra agile principper (Sprints), så vi løbende kan skabe mere værdi hos vores kunder, og for vores medarbejdere betyder det medbestemmelse i tæt samarbejde med Product Owner og testere. Vi er ambitiøse, men lægger ikke vægt på personlige KPI og målinger på vores medarbejdere, men i højere grad at du som medarbejder er del af fællesskabet og stolt over det resultat, du leverer.

Teamet

Du bliver en del af en stor udviklingsafdeling med flere teams, som arbejder på hver deres område. Team Justitia, som du bliver en del af, sidder med vores kernefunktionalitet til advokatbranchen og består både af udviklere, testere, PO og en masse forretningsviden. Vi kan love, at teamet har humor, at humøret er højt og omgangstonen god, og hvor sammenholdet også kan strække sig udover arbejdstiden. Vi går op i frihed under ansvar og tid til fordybelse og kompetenceudvikling.

Vi har en anbefaling fra Anders..

Han startede som software udvikler i teamet efter endt uddannelse som Datamatiker: ”Jeg går glad på arbejde, og glad hjem igen. Da jeg startede, fik jeg udleveret en introplan, som fik mig hurtigt ind i tingene, og samtidig er jeg blevet taget rigtig godt imod af mine meget imødekommende og hjælpsomme kolleger."

Klik her og mød andre medarbejdere i Unik.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. I 2023 har Unik indgået et strategisk samarbejde med Main Capital Partners, som et led i den igangværende udvikling til en førende Software-as-a-Service-udbyder (SaaS).

Med næsten fire årtiers erfaring har vi positioneret os med markedets mest anvendte softwareløsninger. Mere end 240 medarbejdere og konsulenter i Vejle, Aalborg, København og Warszawa servicerer hver dag mere end 900 kunder lige fra store private og almene boligforeninger til advokatkontorer og juridiske afdelinger i hele Danmark.

Vi står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Unik er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er fordi, vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Gem job