En­tu­si­a­stisk Junior DevOps-konsulent til in­nova­tivt SaaS-projekt


Er du nyuddannet eller i starten af din karriere og brænder du for en fremtid inden for DevOps? Så er du måske vores nye Junior DevOps-konsulent!

Vi byder dig velkommen til at blive en del af vores spændende greenfield SaaS-projekt, hvor vi skaber og udvikler en driftsplatform til vores markedsledende produkter.

Dine muligheder:

  • Spil en aktiv rolle i at vedligeholde og udbygge vores serviceorienterede platform på Microsoft Azure og Azure Stack HCI.
  • Vær med til at udvikle, implementere og vedligeholde produktions-, udviklings- og testmiljøer, både i Private Cloud og Azure.
  • Få en unik chance for at vokse fagligt gennem mentorordninger og blive en vigtig del af et team, der stræber efter at blive et kompetencecenter inden for DevOps.

Hvem er du?

  • Du er nysgerrig og ivrig efter at lære, med en systematisk tilgang til arbejdet.
  • Du har evnen til at formidle kompleks teknisk viden på en forståelig måde.
  • Du har en relevant IT-uddannelse, og måske lidt erfaring med softwareudvikling, test og drift, men vigtigst af alt, et stærkt ønske om at udvikle dine færdigheder.
  • Du værdsætter kvalitet i dit arbejde og er en engageret holdspiller.

Hos os:

  • Du vil få mulighed for at tage ansvar og forme din rolle.
  • Arbejde i et miljø, hvor din mening tæller, og dine ideer kan blive til virkelighed.
  • Få støtte og ressourcer til at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du bliver en del af vores SaaS platform-team, der er kendt for deres passion og høje humør. Du får chancen for at sparre, innovere og udvikle dig sammen med dine kolleger, og vi sørger for, at du har adgang til kurser og uddannelse, der matcher dine interesser og behov. Vi værdsætter tillid og ærlighed og er altid klar til at støtte dig i din faglige udvikling.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. I 2023 har Unik indgået et strategisk samarbejde med Main Capital Partners, som et led i den igangværende udvikling til en førende Software-as-a-Service-udbyder (SaaS).

Med næsten fire årtiers erfaring har vi positioneret os med markedets mest anvendte softwareløsninger. Mere end 240 medarbejdere og konsulenter i Vejle, Aalborg, København og Warszawa servicerer hver dag mere end 900 kunder lige fra store private og almene boligforeninger til advokatkontorer og juridiske afdelinger i hele Danmark.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Er du klar til at kickstarte din karriere og sætte dit præg på fremtidens teknologilandskab? Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job