Software Developer til Digital Banking i Aabenraa


Vi tilbyder

Vil du være med til at skabe suveræne brugeroplevelser for vores rådgivere og kunder? Har du fingeren på pulsen, når det kommer til nye udviklingsværktøjer og teknologier? Synes du det er fedt at arbejde sammen i et team om opgaverne? Så har vi måske det helt rette job til dig.

Om jobbet

Vi søger nemlig udvikleren, der kan være med til at gøre vores Team Rådgivning endnu stærkere, og hjælpe os med at skabe de helt rigtige løsninger til vores rådgivere. Team Rådgivning er ansvarlige for de IT-produkter vores bankrådgivere anvender og produkterne består dels af. Net applikationer og en Dynamics CRM platform. Teamets løsninger er centrale i vores rådgiveres hverdag, for at de kan give vores kunder den bedst mulige rådgivning.

Så hvis du er passioneret udvikler med interesse i. Net, måske endda har interesse for at snuse til CRM eller data enginering, så er det dig vi har brug for. Teamet består, udover dig, af 7 udviklere, en Scrum Master og en Product Owner.

Om dig

Som person er du god til at samarbejde og skabe relationer. Du har en længere videregående uddannelse indenfor softwareudvikling eller lignende, og du får energi af at udvikle software og se det gøre en forskel for brugerne. Måske er du nyuddannet eller har haft dit første job, og du ved at du trives med at lære nyt og løbende udvikle og dygtiggøre dig.

Vi arbejder med disse teknologier og produkter, som du enten har erfaring med eller lyst til at lære:

  • C#, .NET Framework, .NET 6. ASP.NET Core, Blazor, REST
  • MS SQL Server, PowerBI
  • OpenShift/Kubernetes, ArgoCD
  • Azure DevOps (git, pipelines)
  • Dynamics CRM
  • Jira, Confluence

Om os

Sydbank er Danmarks 3. største bank med en af Sønderjyllands største IT-afdelinger og en bred vifte af IT-funktioner. For dig betyder det gode langsigtede karriere- og udviklingsmuligheder. Vores størrelse giver et stærkt fagligt miljø, stor diversitet og unikke muligheder for faglig sparring.

Vores IT-område er organiseret i produktteams, efter de forretningsvendte produkter vi udvikler. Vi arbejder efter agile principper og med stor selvbestemmelse og indflydelse i de enkelte teams. Vi er så heldige, at mange af vores brugere og interessenter sidder tæt på os i hverdagen, så vi har et stærkt samarbejde med hinanden.

Vi er et kompetent team som vægter høj faglighed, passion, trivsel og samarbejde højt. Du kan forvente stor frihed under ansvar og gode muligheder for at udvikle dig - både fagligt og personligt. Som ny kollega hos os, vil vi gøre vores bedste for, at du får en god start. Du får et struktureret introduktionsforløb, relevant uddannelse og god støtte fra dine kolleger.

Praktisk information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Ansøgningsfristen er den 24. marts 2024, men vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 24-03-2024

Reference: 2024-3095

Om Sydbank – Danmarks Erhvervsbank

I Sydbank er vores mål hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. I Sydbank får du kolleger, der interesserer sig for dig, og som altid er klar til at hjælpe og lytte.

Hos Sydbank er vi eksperter i at hjælpe rygraden af dansk erhvervsliv – de store og mellemstore virksomheder. Derfor kalder vi os Danmarks Erhvervsbank. Men vi rådgiver også dagligt tusindvis af danskere med deres privatøkonomi og investeringsmuligheder. Vi prioriterer de nære relationer og baserer vores rådgivning på et fundament af stærk faglighed og ordentlighed.

Sydbank har rødder i det sønderjyske, men med ca. 2.200 medarbejdere fordelt på hovedsædet og 65 afdelinger rundt om i landet er vi bank for hele Danmark.

Læs mere på www.sydbank.dk/karriere

Gem job

Sydbank

Arbejdssted

Aabenraa

Vigtige datoer

Indrykket:
22. februar 2024
Ansøgningsfrist:
24. marts 2024