Studiejob i Mo­de­l­ud­vik­ling


Vi tilbyder

En fantastisk mulighed for at kickstarte din karriere hvor du kombinerer din uddannelse med et studiejob i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Her kan du dygtiggøre dig og supplere din uddannelse med studierelevant erhvervserfaring. Vi tilbyder et spændende job i afdelingen Modeller, hvor du får mulighed for at arbejde med data, automatisering og kvantitative metoder.

Om jobbet

Med et studiejob i Modeller vil du blive en del af et dynamisk og ungt miljø med en stor grad af frihed under ansvar. Du vil opleve en god balance mellem indflydelse og frihed samt den støtte og sparring, som du naturligt har behov for i din rolle som studentermedhjælper.

Som studentermedhjælper i Modeller vil dine primære opgaver være:

  • Analyse af data og modeller i SQL og R
  • Optimering og automatisering af analyser i R markdown
  • Kontrol af data til modeller

Opgaverne varierer i type, og du får indflydelse på opgavernes sammensætning ud fra dine kvalifikationer og interesser.

Arbejdstiden kan variere, men forventes i gennemsnit at være mellem 8 og 15 timer pr. uge i de uger, hvor du har undervisning. Vi er fleksible i forhold til studier og eksaminer og forventer det samme den anden vej. Der vil også være mulighed for at arbejde fuldtid i de undervisnings- og eksamensfrie-perioder.

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor eller er startet på din kandidatuddannelse. Du læser formentlig en relevant videregående statistisk, naturvidenskabelig eller finansiel uddannelse. Præcis hvilken uddannelse er ikke så afgørende. Det vigtigste for os er, at du har lyst til at arbejde med data og kvantitative metoder.

Har du gennem dit studie eller tidligere job stiftet bekendtskab med programmering er dette en fordel, men ikke et krav. Uanset din baggrund vil du få en grundig oplæring tilpasset dig, som sikrer, at du får et spændende og relevant studiejob hos os i Sydbank.

Om os

Du bliver en del af en velfungerende afdeling, som består af 12 højt specialiserede analytikere, en Scrum Master og en Product Owner. Vores dagligdag er karakteriseret ved travlhed, men også ved frihed under ansvar og du får gode muligheder for at udvikle dig.

Studiejobbet vil være i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Her arbejder ca. 1100 specialister indenfor forskellige fagområder. Det er din mulighed for at komme ind i maskinrummet i en uafhængig bank, der kan og vil selv. Godt kollegaskab, hjælpsomhed og stærkt sammenhold er de vigtigste grundpiller for vores succes. Sammen skaber vi den gode arbejdsplads – og en endnu stærkere bank.

Praktisk information

Send os gerne dit CV og fortæl lidt om dig selv. Stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Rune Rudbeck Nielsen på + 45 74 37 46 35.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
19-05-2024

Reference:
2024-3138

Gem job