Cyber Security Con­sul­tant


Vi tilbyder

Har du lyst til at arbejde med overvågning af IT-Sikkerhed i en af Danmarks største banker? Så er jobbet som Cyber Security Consultant på Sydbanks hovedkontor i Aabenraa måske noget for dig.

Sydbank er i en spændende udvikling, hvor vi hele tiden arbejder med at omstille os til fremtidens bank. Det er en forretningsmæssig proces, hvor det at være bank og skabe gode kundeoplevelser hele tiden forandrer sig og stiller helt nye krav til processer, systemer og kompetencer.

IT og informationssikkerhed er væsentlige elementer heri og indsatsen på området er intensiveret med henblik på at hæve Sydbanks sikkerhedsniveau.

Derfor søger vi en ny kollega til 2nd line overvågning i bankens Risiko område.

Om jobbet

Som bank er vi afhængige af et stort antal forretningskritiske applikationer og systemer, og vi er også afhængige af, at vi alle har den rette adfærd. Dette skal du være med til at sikre.

Du bliver en del af en funktion, som er forankret i afdelingen Validering og modelrisiko, som organisatorisk har tilhør i bankens Risiko område. Du bliver en nøgleperson i overvågning og validering af bankens setup for overvågning af IT-risici, og vil få et tæt samarbejde med kolleger i IT-området, andre relevante stabsfunktioner og eksterne samarbejdspartnere. Med andre ord vil du få en afgørende indflydelse på den uafhængige overvågning af bankens IT-område.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Bidrage til, at banken har en velfungerende IT-risikostyring
  • Overvåge, at politikker, forretningsgange og kontroller vedligeholdes samt overvåge, at vores IT-sikkerhed lever op til gældende lovgivning, standarder og best practice på området
  • Foretage 2nd line kontrol af eksisterende nøglekontroller på IT-området
  • Rapportering til bankens direktion og bestyrelse
  • Indgå i tæt samarbejde med IT-organisationen

Om dig

Vores nye kollega skal være både erfaren og kompetent, og vi forventer, at du:

  • Har erfaring med IT-Sikkerhed
  • Har relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor IT
  • Har interesse og viden om digitalisering, teknologi og IT
  • Har kendskab til en eller flere af følgende rammeværk: CIS18, ISO 27001, 27002, DORA, NIST o.l.
  • Er god til at skabe relationer og være i dialog med andre mennesker
  • Er god til at formulere dig, både skriftligt og mundtligt
  • Er ansvarsbevidst og god til at arbejde selvstændigt, såvel som at samarbejde med øvrige kolleger om at drive opgaver i mål
  • Er altid omhyggelig og grundig

Om os

Du bliver en del af en afdeling, hvor engagement, samarbejde og højt humør er en naturlig del af dagligdagen. Vores dagligdag er karakteriseret ved travlhed, men også ved frihed under ansvar og du får gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Derudover lægger vi vægt på en uformel omgangstone og fleksible arbejdsforhold.

Vi tilbyder alle nye medarbejdere et struktureret introduktionsforløb, hvor oplæring sker ved, at du støttes af dine kolleger og af din leder samt gennem relevant uddannelse.

Praktisk information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Benjamin Snitgaard Pelck på 74 37 44 15 eller benjamin.snitgaard@sydbank.dk

Ansøg online senest den 02.04.2024. Vi holder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt og vedlæg ansøgning, CV og relevante bilag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
02-04-2024

Reference:
2024-3093


Om Sydbank – Danmarks Erhvervsbank

I Sydbank er vores mål hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. I Sydbank får du kolleger, der interesserer sig for dig, og som altid er klar til at hjælpe og lytte.

Hos Sydbank er vi eksperter i at hjælpe rygraden af dansk erhvervsliv – de store og mellemstore virksomheder. Derfor kalder vi os Danmarks Erhvervsbank. Men vi rådgiver også dagligt tusindvis af danskere med deres privatøkonomi og investeringsmuligheder. Vi prioriterer de nære relationer og baserer vores rådgivning på et fundament af stærk faglighed og ordentlighed.

Sydbank har rødder i det sønderjyske, men med ca. 2.200 medarbejdere fordelt på hovedsædet og 65 afdelinger rundt om i landet er vi bank for hele Danmark.

Læs mere på www.sydbank.dk/karriere

Gem job

Sydbank

Arbejdssted

Aabenraa

Vigtige datoer

Indrykket:
23. februar 2024
Ansøgningsfrist:
2. april 2024