.Net-udvikler med interesse for AI


Har du .Net og C#-erfaring? Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale selvbetjeningsløsninger til gavn for vores mere end 150.000 medlemmer? Og drømmer du om at arbejde et sted, hvor du har stor mulighed for at udvikle og påvirke dit job? Så har du chancen nu!

Du bliver sparringspartner for forretningen

Din primære opgave vil være at udvikle løsninger i og omkring vores forskellige forretningssystemer og medlemsløsninger, samt at videreudvikle forskellige AI teknologier (ChatGPT og lokale LLMs).

I samarbejde med resten af udviklingsteamet og på egen hånd, kommer du til at udvikle nye it-løsninger, med udgangspunkt i forretningsgange, systemlandskab og vores udviklingsteknologier.

Vi leder efter dig, der er opsøgende og nysgerrig omkring digitale teknologier, og som er god til at analysere og forstå forretningens behov. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at indgå i dialog med brugerne, og at du også har mod til at udfordre behovene, hvis det kan være med til at sikre, at kvaliteten af løsningen kan blive endnu bedre.

Vi lægger stor vægt på, at du kan se værdien i at samarbejde med mange fagligheder og ved, at det er en nødvendighed for at lykkes.

Indflydelse, udvikling og plads til læring

Du har gerne minimum 3 års erfaring med .Net-udvikling. Måske har du også arbejdet med MS SQL/Oracle SQL, Azure, Umbraco, CRM eller lignende teknologier. Din erfaring kan sagtens komme fra studiejob, og vi forventer ikke du kan det hele. Vores systemer er omfattende og komplekse, og vi sørger naturligvis for grundig oplæring og en indslusning til opgaverne som harmonerer med udviklingen af dine kompetencer.

Du har en struktureret tilgang til dine opgaver og har mod på at iværksætte nye initiativer. Vi tror nemlig på, at vi kommer langt, når vi har modet til at fejle. Så længe vi bare bliver klogere, dygtigere og gør tingene smartere næste gang.

Dedikerede kollegaer og en samfundsansvarlig arbejdsplads

Teamet består af fullstack og frontend udviklere, UX’er og softwarearkitekter og er en del af afdelingen ”Digital Udvikling og Service”. Afdelingen indeholder også IT-drift og support, Analyse samt RPA. Vores samarbejde er præget af uformel dialog, og der er plads til, at vi har det sjovt sammen. Du vil opleve, at vi alle tager ansvar for at give fremragende service. Derfor er empati og nysgerrighed en selvfølge i vores dialog med medlemmet så vel som mellem kollegaer.

Foruden dygtige kollegaer får du gode ansættelsesvilkår, sundhedsforsikring og firmapensionsordning. Der er god mulighed for efteruddannelse, og du vil også have mulighed for hjemmearbejde efter aftale med din leder.

Vi holder til i lyse lokaler i Snorresgade i København. Vi vægter trivsel og sundhed højt, og du bliver en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til teamchef Till König på tlf.: 61307755. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket. Vi holder samtaler løbende og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi opfordrer til, at du ikke oplyser alder eller sætter billede på dit ansøgningsmateriale.

Ansøgningsfrist: 29-03-2024

Gem job

Arbejdssted

København S

Vigtige datoer

Indrykket:
1. marts 2024
Ansøgningsfrist:
29. marts 2024