Full Stack Software De­ve­l­o­pers


I AS3 arbejder vi med Workforce Transformation, og vores mål er at være markedsledende inden for digitalisering af området. Derfor investerer vi kraftigt i intelligente og velfungerende digitale løsninger. Til vores hovedkontor i Aarhus søger vi netop nu to Full Stack Software Developers til at supplere vores team og varetage alsidige udviklingsopgaver.

Der hvor du kommer ind i billedet

Med reference til vores Head of Digital Solutions tilbydes du en spændende stilling med en central placering i koncernen, hvor du kommer til at arbejde med innovative værktøjer og teknologier.

Du bliver en del af et kompetent, kreativt og engageret team, hvor alle bidrager til et godt arbejdsmiljø, der er præget af hjælpsomhed, fællesskab og ordentlighed. Som vores nye kollega får du indflydelse på dine opgaver samt mulighed for at påvirke løsningerne, der udvikles med et langsigtet perspektiv. Teamet består i dag af 13 medarbejdere, som arbejder med softwareudvikling, projektledelse UX-design – alle med base på kontoret i Aarhus. Digital udvikling har høj prioritet i AS3 og teamet udvides derfor nu med to nye softwareudviklere.

Din vej til succes

Du vil i samarbejde med resten af udviklingsteamet få ansvaret for ny- og videreudvikling af AS3 Portalen, som er en platform henvendt til personer, der er i forløb ved AS3. Det kan eksempelvis være i jobrettede-, psykolog- eller sprogundervisningsforløb. AS3 Portalen er en cross-platform app til både web, Android og iOS. Vi er i gang med en modernisering af løsningen og samtidigt er der et løbende behov for videreudvikling af koncepterne.

Du vil også blive involveret i udvikling af vores andre egenudviklede systemer, som blandt andet omfatter kundevendte portaler, hjemmeside, webshop og trivselsmålingsværktøj.

I AS3 har vi fokus på langsigtet produktudvikling af vores egenudviklede systemer, og vi kan derfor tilbyde en spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde projektbaseret, typisk i tæt samarbejde med tre-fire af dine kollegaer.

Arbejdet vil blandt andet bestå af:

  • Softwareudvikling – størstedelen af din tid bruges på programmering i samarbejdet med resten af dev-teamet
  • Kvalitetssikring – teamet laver code review på hinandens arbejde for at sikre, at vi holder en høj standard
  • Faglig sparring – du agerer sparringspartner for product owners i forretningen og for kollegaerne i teamet. De bedste løsninger finder vi frem til gennem samarbejdet
  • Tooling – du er med til at holde værktøjer og miljøer i topform. Det er derfor vigtigt at være omhyggelig med source control, update scripts osv.

Vores kommende kollega

Du har en IT-relevant uddannelse som datamatiker, datalog, software-ingeniør, IT-teknolog eller lignende og har erfaring med at arbejde som back-end eller full-stack udvikler.

Du har erfaring og stærke kompetencer med:

  • C#, .NET, SQL
  • Vue.js eller andre JavaScript frameworks

Og med fordel kan du have kendskab til:

  • Capacitor eller lignende cross platform app teknologi
  • Native app udvikling til iOS og Android
  • IIS, Azure Web Apps og MS Cloud services generelt
  • OpenAI Azure
  • Umbraco CMS

Som Software Developer brænder du for at levere gode løsninger, som giver høj værdi til slutbruger såvel som forretning. Du er typen, der altid er med på den seneste udvikling, og du kan lide at være i dialog med kollegaer om integrationer, brugeroplevelse, ny teknologi, osv.

Du er skarp til at gennemskue komplekse problemstillinger og har stor respekt for deadlines og faglig kvalitet. Du sætter en ære i at vidensdele omkring dine opgaver og overholde aftalerne i teamet.

Endeligt er det væsentligt, at du trives både med at arbejde selvstændigt og i teams, idet du vil få et tæt samarbejde med din afdeling og med resten af forretningen.

Ambitiøs, værdibaseret virksomhed

AS3’s kultur er professionel og uformel. Vores værdier ’ordentlig, forretningsorienteret og langsigtet’ gennemsyrer alt, hvad vi gør. Det gælder overfor vores kunder og kandidater, men også internt hvor gensidig respekt samt faglig og menneskelig udvikling præger vores arbejdsdag.

Vi sørger for grundig oplæring i de systemer og værktøjer, som du kommer til at arbejde i. Derudover tilbydes du certificering på AS3 Academy og sparring fra en ambitiøs organisation, hvor vi arbejder struktureret med vores arbejdsmiljø.

I AS3 vægter vi fællesskabet højt og har en meget uformel omgangstone. I løbet af året inviterer vores personaleforening, Social Club, desuden til diverse sociale aktiviteter, som eksempelvis fredagsbar, DHL-stafet og julefrokost. Derudover tilbyder vi naturligvis frokostordning samt sundhedsforsikring.

Ansøgning og yderligere information

Vil du være vores nye kollega, så klik på ’Ansøg’ og upload dit CV sammen med en kort motiveret ansøgning.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 24. marts. Vi indkalder løbende til samtaler.
Stillingstype: Fastansættelse, fuldtid.
Arbejdssted: AS3 Hovedkontor i Viby J, Aarhus.
Opstart: 1. maj eller efter aftale

Gem job

AS3 A/S

Arbejdssted

Viby J

Vigtige datoer

Indrykket:
7. marts 2024
Ansøgningsfrist:
24. marts 2024