Au­to­ma­tion Developer til den digitale trans­for­ma­tion i Transa­ction Banking


Vi tilbyder

I afdelingen Digital & Analytics i området Transaction Banking, har vi arbejdet hårdt på at opbygge vores Best Practice principper. Vi er nu klar til at udvide teamet og søger en passioneret Automation Developer.

Har du lyst til at spille en nøglerolle i at accelerere Sydbanks digitale omstilling og vil du være med til at implementere procesautomatiseringsteknologi i tæt samarbejde med medarbejderne i Transaction Banking? Så har vi det perfekte job til dig her.

Om jobbet

Som Automation Developer i Digital & Analytics vil du blive en del af et Scrum team som lige nu består af 4.

Vores primære formål er at understøtte og optimere driften af administrative processer for områdets 11 afdelinger ved hjælp af RPA og BPM. Vi arbejder med forskellige automatiseringsteknologier ligesom afdelingen har til opgave fortsat at søge nye og forbedrede måder at sikre driftsstabilitet i de løsninger vi leverer.

Som noget vi ser som unikt, vil du som Automation Developer i Digital & Analytics, dele fysiske rammer med de afdelinger vi leverer løsninger til. Overordnet vil dine opgaver være at:

  • Analysere eksisterende processer sammen med kunden
  • Spotte optimeringspotentiale
  • Udvikle - og drifte løsninger i vores tech stack

Om dig

Vi forestiller os, at du er teknisk stærk, gerne med en grundlæggende god forretningsforståelse og med relevant erfaring indenfor programmering, datalogi, datavidenskab eller lignende. Præcis hvilken uddannelse er ikke så afgørende. Det vigtigste for os er, at du er ambitiøs, har lyst til at tage ansvar og er nysgerrig på mere læring. Du vil løbende blive videreuddannet og certificeret i vores tech stack.

Uanset din baggrund vil du få en grundig onboarding tilpasset dig, som sikrer, at du får en god opstart på en spændende karriere hos os i Sydbank.

Vi forestiller os, at du har nogle af nedenstående egenskaber:

  • Kendskab til REST API
  • Erfaring med enten: Python / Powershell / Javascript
  • Du har en certificering i UiPath – ellers vil vi sørge for at du opnår en certificering.
  • Løsningsorienteret og er i stand til at arbejde selvstændigt efter best practices
  • Du er imødekommende med gode samarbejdsevner
  • Du er udadvendt og humoristisk (ligesom os)
  • Vil være en del af et Scrum team

Om os

Transaction Banking har hjemme i Sydbanks hovedkontor i Aabenraa og området består af ca. 110 kollegaer, som sammen varetager back- og middle office opgaver for Sydbank Markets, Kapitalforvaltning og investeringsområderne. Derudover bliver du en del af Sydbank, som er Danmarks 3. største bank med ca. 2.100 medarbejdere på landsplan. Heraf arbejder ca. halvdelen på hovedkontoret i Aabenraa.

Teamet Digital og Analytics, som du vil blive en del af, tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, fleksibilitet og høj grad af indflydelse på egne opgaver. Derudover vil du i stillingen have mulighed for at forfølge egne interesser og specialisere dig for at styrke din egen udvikling.

Praktisk information

Jobbet varetages på vores hovedkontor i Aabenraa, men du har mulighed for hjemmearbejde.

Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet det rette match.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere, kan Lasse Planitzer kontaktes på +45 2031 2436 eller lasse.planitzer@sydbank.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 14-04-2024

Reference: 2024-3062

Gem job