Frontend-udvikler af digitale læ­re­mid­ler


Vil du være med til at skabe de bedste digitale løsninger for elever, studerende og undervisere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne? Vil du være med i kvalifikationsprocesserne allerede i de tidlige stadier i udviklingen? Og fungerer du godt i et lille, venligt, selvkørende og ambitiøst team? I Gyldendal Uddannelse Digital har vi høj kvalitet i både samarbejde, leveret drift og udvikling. Her får du mulighed for at sætte dit præg.

Gyldendal Uddannelse lever for at udgive de bedste digitale undervisningsmaterialer til alle niveauer i uddannelsessystemet. Det er vores opgave at understøtte den ambition med solid kode og tæt sparring med redaktionerne, så elever, studerende og undervisere får stabile og brugervenlige platforme og produkter til at støtte et varieret uddannelsesforløb og imødekomme mange forskellige læringssituationer.

En del af en helhed

Du bliver en del af Gyldendal Uddannelse Digital, som tæller 50 personer fordelt på fire systemteams. Som udvikler i dit team, er fokus på adaptiv læring og træning i grundskolen. Teamet består af en række dedikerede kollegaer, som tæller en UX-designer, tre udviklere samt en produktleder med tråd ud i redaktioner, kundeservice og salg.

Miljøet er dynamisk og alle bidrager med deres faglighed til de samlede løsninger. Tonen er fri, men ansvarsfuld - og der er højt til loftet og rum til armbevægelser.

Vi arbejder agilt, hvilket indebærer sprintrytme, DS, Planning, Review, Retro og et konstant øje på bolden, men vi er ikke religiøse og har derfor tilpasset SCRUM-frameworket blandt andet for at skabe rum for et tværgående samarbejde med de andre teams.

Sæt dit præg

Sammen med teamet får du ansvar for IT-løsninger, der skal anvendes af slutbrugerne – og internt af vores redaktioner. Teamets applikationer er primært baseret på Symfony (PHP), React (TypeScript) og JavaScript i de ældre systemer. Noget er hostet on-premises og noget ligger i AWS.

Din primære arbejdsopgave vil være at styrke og sikre vores frontendkode. I tæt samarbejde med UX-designeren og de øvrige udviklere, vil I sikre en sund og stabil løsning, hvor brugervenlighed har højeste prioritet.

Ud over udviklingen vil der også være opgaver i driftsregi. Dette spænder over proaktive driftsprojekter, tilrettelægning og planlægning af driftstiltag samt fejlfinding og udbedring af eventuelle issues.

Frontender først

Vi har brug for, at du både teknisk og socialt forstår kompleksiteten og spændvidden i, at de bedste løsninger ofte kræver både fordybelse og samspil, ivrighed og tålmodighed. Djævlen ligger i detaljen, og vi jagter netop detaljen for at skabe de bedste og mest intuitive læringsoplevelser.

Vigtig, at du har god erfaring med React

Stillingen kræver erfaring med React (TypeScript). Det vil være dig, der sætter retningen for den del af koden. De øvrige udviklere kender React, men fokuserer på backend-udvikling.

  • React
  • HTML, CSS (SCSS) og JavaScript
  • GIT

Spændende, hvis også du kender til

  • Symfony framework
  • AWS
  • NodeJS

Vi tilbyder et balanceret arbejdsliv

Du kan bibeholde (eller starte) på din hobby og investere i dit familie- og sociale liv samtidig med, du arbejder hos Gyldendal. I Gyldendal opfordrer vi til, at alle medarbejdere får mulighed for at koble helt af fra arbejdet uden for arbejdstiden.

Du får en stilling med store frihedsgrader, en stor og betydelig berøringsflade i et uformelt og begavet arbejdsmiljø, masser af både personlige og faglige udviklingsmuligheder og muligvis landets bedste kolleger samt et bredt udvalg af personalegoder.

Vil du søge stillingen – eller vide mere?

Send dit CV med relevant erfaring.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Projektchef Carina Korterup på tlf. 282127131, hverdage mellem kl. 09:00 og 09:15.

Vi ansætter løbende, så brug ikke for lang tid på overvejelserne.

Gem job

Gyldendal A/S

Arbejdssted

København K

Vigtige datoer

Indrykket:
8. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt