Frontend-udvikler til Aarhus-kontoret


Kunne du tænke dig at bidrage til at udvikle markedsledende digitale undervisningsmaterialer til ungdomsuddannelserne og videregående uddannelser? Vægter du den sunde løsning frem for den nemme og hurtige? Og vil du være med til at understøtte Gyldendals formål om at oplyse, inspirere og underholde gennem litteratur og læremidler? Så er du måske vores nye frontend-udvikler.

På Gyldendals kontor i Aarhus har vi specialiseret os i at udvikle markedsledende digitale undervisningsmaterialer til ungdomsuddannelserne og videregående uddannelser. På kontoret i Aarhus sidder både forlaget Systime og den IT-udviklingsafdeling, hvor vi søger en ny kollega.

Udvikling af nye features/releases til iBogen

Vi er hele tiden i gang med at udvikle nyt, samt modernisere og videreudvikle vores største produkt, iBogen, der benyttes af over 200.000 elever/studerende på ungdoms- og videregående uddannelser. Denne proces vil du blive en del af. Du vil komme til at spille en vigtig rolle med udvikling af nye features/releases til iBogen og en række relaterede produkter.

Mere om dig

Det er en fordel, hvis du har erfaring med projekt- og teamarbejde, og med at arbejde sammen med UX designere. Du tilegner dig nemt forretningsindsigt og finder det helt naturligt at dele ud af erfaring og viden. Derfor trives du også bedst i et åbent og udfordrende miljø. Du er lyttende og dialogbaseret, men vil bestemt også gerne påvirke løsningerne.

Du har minimum et par års erfaring og kompetencer inden for disse teknologier:

  • Vue, eller andre JavaScript frameworks
  • HTML, CSS (SCSS) og JavaScript
  • NodeJS
  • GIT

Har du også erfaring med nogle af disse teknologier, er det et plus:

  • TYPO3 CMS
  • REST
  • CI/CD
  • NUXT
  • AWS
  • Azure DevOps

Iterativ tilgang til udvikling og teknologier

Vi har en meget iterativ tilgang til udvikling og teknologier, hvor du som udvikler vil være i tæt dialog med de øvrige udviklere, UX og brugerne af produkterne, Vi forventer, at du vil have medindflydelse på Tech Stack’en. Vi har fokus på kvalitet - og afsætter den nødvendige tid til det. Det er derfor vigtigt, at du vægter den sunde løsning frem for den nemme og hurtige.

Mere om os

Hos Gyldendal bliver du del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, en uformel tone og kort vej fra idé til handling. Udviklingsteamet er et full-stack team, der består af 10 medarbejdere med samtlige af de roller, der skal til at drive et projekt fra start til slut. Der er derfor aldrig langt til beslutningerne og viden om systemerne og deres anvendelse. Omgangstonen afbalancerer og kombinerer det kollegiale og uformelle med det fokuserede og produktive. Vi har god fleksibilitet i forhold til arbejde og privatliv, har en attraktiv frokostordning, og holder jævnligt fester og laver udflugter. Vi er i alt ca. 60 på Aarhuskontoret, der har til huse i moderne, lyse og hyggelige lokaler få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård.

Uddybende spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte teamleder Niklas Tørring på nto@gyldendal.dk.

Din ansøgning

Ansøg hurtigst muligt, vi afholder samtaler løbende.
Tiltrædelse snarest muligt.

Gem job