IT-stu­den­ter­med­hjæl­per til Høje Taastrup eller Viby J


Bliv Future Ready sammen med os!

Vi søger en studentermedhjælper til Informatik-afdelingen til én af ovenstående lokationer. Vi søger dig som har lyst til at være en del af en førende rådgivningsvirksomhed inden for ingeniør- og miljøteknik, der leverer bæredygtige løsninger til en række forskellige industrier.

Det vigtigste er, at du har masser af gåpåmod, fleksibel indstilling, lyst til at bidrage og lære nyt – samt opnår en tilfredsstillelse ved at hjælpe brugere med at få det optimale ud af vores IT-løsninger – og løse IT-opgaver!

Vi arbejder målrettet på at designe til fremtiden og med hjælp fra vores koncept Future Ready, indarbejder vi udviklingstendenser inden for klima, samfund, teknologi og ressourcer. Du får adgang til internationale faglige netværk, hvor vi arbejder sammen på tværs af fagligheder og geografiske skel for at løse opgaverne bedst muligt.

Dit team

Du bliver en del af vores team, hvor du vil få mulighed for at arbejde tæt sammen med vores erfarne softwareudviklere og GIS-konsulenter på spændende projekter, der er med til at forbedre infrastrukturen og miljøet. Du vil blive involveret i udviklingsprocessen fra start til slut og vil være med til at supportere vores kunder med deres systemer.

Dine opgaver

I WSP vil vi gerne give dig opgaver, der er med til at udvikle dig personligt og fagligt, men du er ikke alene om dem. Vi arbejder sammen og hjælper og støtter hinanden. Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Drift og support af eksisterende systemer
  • Test og fejlfinding
  • Kommunikation med kunder og interessenter
  • Bidrage til udvikling af software til ledningsregistrerings- og GIS-løsninger

Arbejdstiden er ca. 20 timer om ugen. Dette kan justeres efter dine studier og kan efter aftale gøres mere fleksibel omkring eksamensperioder.

Dine færdigheder og kompetencer

Kompetenceudvikling bliver en naturlig del af hverdagen igennem sparring med kollegerne og erfaringsindsamling fra opgaveløsninger.

Vi forestiller os, at du vil passe rigtig godt til jobbet, hvis du kan nikke genkendende til følgende:

  • Studerer en relevant uddannelse inden for datalogi, datamatiker, GIS eller softwareudvikling
  • Grundlæggende kendskab til databaser og SQL er en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring med programmeringssprog som C#, Java, JavaScript eller tilsvarende, men ikke et krav
  • Kendskab til GIS-software som ArcGIS eller QGIS er en fordel, men ikke et krav
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner

Sådan ansøger du

Klik på ansøgningsknappen "Ansøg" herunder og send os en motiveret ansøgning med CV og relevante dokumenter. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Rokkjær på +4530950774 eller via mail på thomas.rokkjaer@wsp.com.

Ansøgningsfrist: 04-05-2024

Gem job