Mi­croSta­tion konsulent


Få en hverdag med spændende IT-opgaver

Vi søger en MicroStation konsulent til vores team, der leverer løsninger til ledningsregistrering til den danske forsyningsbranche.

Vores målsætning er at understøtte kundernes arbejdsgange bedst muligt med videreudvikling af vores produkter og nyudvikling af nye.

Dit team

Du vil indgå som konsulent i afdelingen Informatik sammen med godt 30 dygtige kollegaer, der er en blanding af konsulenter og udviklere. Vi samarbejder på tværs af 3 WSP-kontorer i Viby J, Høje Taastrup og Bukarest (Rumænien) og sammen med en lang række danske forsynings- og rådgivningskunder. Informatik leverer også en del andre IT-ydelser til forsyninger, kommuner og statslige institutioner.

Dine opgaver

Til en start handler det om at komme godt ind i vores produkter og leverancer, hvorfor der vil blive lavet en udførlig indkøringsplan med sidemandsoplæring.

I rollen som konsulent får du til opgave at hjælpe vores kompetente kunder med at tage produkterne i brug, klargøre og forfine data, indsamle ønsker, formidle tekniske muligheder og indgå i den strategiske udvikling af produkterne.

Du vil få en central rolle i vores hotline funktion, hvor vi registrerer, behandler og løser alle henvendelser fra brugerne.

Du bruger din erfaring og kompetencer til at involvere dig i produktudviklingen, herunder specifikation af krav og ønsker samt udarbejdelse af udviklingsplan og fejlrettelser i tæt dialog med udviklingsteamet.

Dine færdigheder

Du taler flydende dansk, er tydelig i din kommunikation og i det hele taget ikke bange for at formidle din viden om ledningsregistrering, den tilhørende databehandling og best practices.

Vi forestiller os, at du vil passe rigtig godt til jobbet, hvis du kan nikke genkendende til følgende:

  • Bentley MicroStation på brugerniveau med god erfaring inden for konfigurering og opsætning
  • Har erfaring med udførelse af opgaver indenfor forsyningsbranchen, herunder ledningsregistrering
  • Har erfaring med eller kender til et eller flere af domænerne spildevand, vand, fjernvarme eller el
  • Du er af natur teknisk interesseret og har erfaring med dataanalyse og SQL-forespørgsler
  • Du har det godt i spændingsfeltet imellem kunder og produkt og har det fint med kundedialog og er serviceminded i forhold til at yde assistance og support

Det vil være en bonus (men ikke et krav), hvis du desuden har erfaring med nedenstående:

  • SQL til Microsoft SQL Server og/eller Microsoft Access
  • WSP’s Graf-suite
  • Datamodellerne DANDAS og/eller DANVAND
  • MultiGraf makroer (scripting til grafik og database, relevant erfaring kunne være Python eller tilsvarende)
  • Bentley ProjectWise
  • GIS værktøjer

Hvad giver jobbet dig?

Først og fremmest en alsidig arbejdsdag med spændende og udfordrende opgaver. Der vil være store personlige som professionelle udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af et team med erfarne som såvel yngre dygtige IT-konsulenter, der brænder for det de laver.

Selvom vi går op i vores arbejde, ved vi også, at det ikke er alt. Det er vigtigt, at der er plads til andre aktiviteter og interesser og til familie, venner og til dig selv. Derfor er vi også fleksible i forhold til hjemmearbejde og arbejdstider.

Dit arbejdsliv har også en social dimension, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø. Derudover har vi også medarbejderforeninger der står for sociale arrangementer, en god kantine med to go aftensmad, massageordning, pensionsordning, sundhedsforsikring mv.

Det betyder meget for os, at du er glad, når du går på arbejde, og vi efterstræber en venlig og inkluderende kultur med respekt for hinanden, vi sætter pris på mangfoldighed og arbejder aktivt med ligestilling.

Sådan ansøger du

Send os en motiveret ansøgning med CV og relevante dokumenter. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Rokkjær på +45 3095 0774 eller via mail på thomas.rokkjaer@wsp.com.

Ansøgningsfrist: 12. maj 2024.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler.

Om WSP

WSP Danmark er med sine ca. 500 medarbejdere en del af den globale rådgivervirksomhed WSP med mere end 67.000 medarbejdere i hele verden. Vi er eksperter i bl.a. miljø, klimatilpasning, byggeri og infrastruktur med en stærk lokal forankring kombineret med et internationalt udsyn og indblik. Det betyder, at vi kan trække på et bredt felt af internationale eksperter og bruger det til at levere bæredygtige løsninger som styrker lokalsamfundet og vores fælles fremtid.

Gem job