SAP Self-Service ansvarlig til Ba­nedan­marks IT-afdeling


Vil du være med til udbrede og forbedre anvendelsen af SAP-løsninger i Banedanmark?

Som SAP Self-Service ansvarlig i Banedanmarks IT-afdeling får du et spændende job i et miljø med engagerede kollegaer, høj faglighed og mulighed for at sætte dit aftryk på udviklingen af vores SAP-løsninger og anvendelsen af disse.

Du vil blive ansat i teamet SAP System og Vedligehold, som består af 17 engagerede medarbejdere, der har ansvaret for at supportere og vedligeholde de SAP-løsninger, som Banedanmark anvender. Det omfatter at løse de identificerede fejl og ændringsønsker, som meldes ind fra vores first level support i form af en superbrugerorganisation samt indgå og bidrage i udviklingen af nye SAP-løsninger.

Banedanmark er i 2023 overgået til SAP S/4HANA og ønsker samtidig at sætte fokus på bedre udnyttelse af platformen SAP BTP. Dette skal realiseres gennem en højre grad af forretningsinvolvering i forbindelse med udvikling af løsninger til understøttelse af forretningsbehov i Banedanmark. Det kunne for eksempel være ved deltagelse i udviklingen af dashboards, automatiseringsprocesser eller applikationer.

Til at kunne understøtte dette, er vi gang med at udvikle og drive et self-service koncept, som i første omgang omfatter udvikling af dashboards i SAP Analytics Cloud. Vi forventer på sigt, at det tilsvarende skal rulles ud indenfor andre områder af SAP BTP.

Lyst til at hjælpe forretningen med IT

Du vil arbejde tæt sammen med den SAP BI ansvarlige i Banedanmark, og din rolle vil være at videreudvikle og udbrede denne self-service på SAP Analytics Cloud-området, og dernæst udvikle og implementere et tilsvarende koncept inden for andre områder af SAP BTP.

Du vil skulle drive self-service kulturen i Banedanmark ved at facilitere rammerne for forretningsinvolvering, herunder etablere processer for self-service samt drive løbende kompetenceudvikling. Dette med fokus på at optimere udnyttelse af de teknologiske muligheder SAP BTP muliggør. I det daglige betyder det, at du skal:

  • videreudvikle og drive koncept for self-service
  • formidle vidensdeling på tværs i Banedanmark
    • afholde workshops og drive drop-in support
    • drive self-service forum
    • koordinere og drive uddannelse i anvendelsen af selfservice teknologier
  • facilitere samarbejde i forbindelse med self-service mellem forretning og IT
  • varetage mindre projektledelses-opgaver.

Vi tilbyder et spændende job, med mulighed for selv at sætte aftryk på de opgaver, som du får ansvaret for, og med gode udviklingsmuligheder indenfor SAP BTP. Samtidig bidrager du til en vigtig samfundsmæssig opgave – nemlig en attraktiv, grøn jernbane.

Stærk i at drive forandringer og god formidler af IT

Vi ser gerne, at du har en relevant uddannelsesbaggrund på minimum bachelorniveau. Herudover skal du have hands-on erfaring inden for IT-området. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med SAP BTP-løsninger.

Det falder dig naturligt at arbejde struktureret og skabe overblik for dig selv og dine kolleger. Du kan arbejde selvstændigt og har en procesorienteret tankegang. Du er serviceorienteret og kan formidle IT og anvendelsen af IT-løsninger til alle typer af brugere.

Jobbet kræver herudover, at du trives i en tværgående og koordinerende rolle, hvor hverdagen ofte byder på alsidige opgaver og med en bred kontaktflade i samspil med såvel brugere som leverandører.

Løn

Som akademiker ansættes du efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC.

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 4. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Lasse Vissing Nielsen. Søg elektronisk og send din ansøgning og cv hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 09-04-2024.

Kontakt

Lasse Vissing Nielsen
Teamleder
E-mail
6196 3319

For at søge stillingen klikker du på linket ”Ansøg” nedenfor og følger instruktionerne.


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

bane.dk/Job-og-karriere

Gem job

Banedanmark

Arbejdssted

København V

Vigtige datoer

Indrykket:
26. marts 2024
Ansøgningsfrist:
9. april 2024