Software Developer til Red Barnet

Brænder du for softwareudvikling, og er du skarp til C# (.NET)? Har du erfaring med PaaS baserede løsninger i et miljø som Microsoft Azure eller lignende? Trives du med en arbejdsdag i et lille team med et stort mandat - og stor variation i opgaverne? Så er du måske vores nye Software Developer.

Red Barnets digitale løsninger er en afgørende forudsætning for, at vi kan nå vores ambitioner for de mest udsatte børn. De understøtter bl.a. flere af vores programindsatser i Danmark, vores mulighed for at rejse penge og de organisatoriske supportfunktioner. Ønskerne til digitale løsninger er stigende. Derfor søger vi en ny udvikler, der er klar til at arbejde selvstændigt som en del af et team, hvor sparring, vidensdeling og fælles ansvar for opgaveløsningen er afgørende.

Arbejdsopgaver

Din primære opgave bliver at bidrage til videreudvikling og integration af nye og eksisterende systemer og platforme. Mere specifikt kommer du til at:

 • Designe og implementere nye integrationer i løbende samarbejde med stakeholders.
 • Varetage vedligeholdelse og tilpasning af eksisterende integrationer.
 • Teste og dokumentere integrationer.
 • Bidrage til automatisering af manuelle arbejdsprocesser og opgaver i organisationen.
 • Overvåge/fejlsøge for problemer i systemer og/eller integrationer.

God opstart og forventningsafstemning med stakeholders er en stor prioritet for os, og du forventes at bidrage til korrekt scoping og et respektfuldt samarbejde med den øvrige organisation.

Hvem er du?

Du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, fx fra ITU eller DTU. Din tekniske viden er afgørende og derfor skal du have minimum 3 års erfaring med udvikling af projekter i C# (.NET) og versionsstyring (Git samt platforme som GitHub eller Azure DevOps). Derudover har den ideelle kandidat:

 • Erfaring med udvikling og integration af CRM-løsninger.
 • Erfaring med Microsoft Dynamics 365, Dataverse SDK pakker samt PowerPlatform løsninger
 • Erfaring med løsninger, der lever delvist som API'er, og delvist som PowerPlatform Cloudflows
 • Forståelse for Authentication/Authorization generelt
 • Erfaring med formidling af tekniske løsninger til ikke-teknikere.
 • Erfaring med facilitering af processer (fx event-storming) til scoping og afklaring af udviklingsprojekter

Udover ovenstående er det en fordel, hvis du:

 • Har udviklet Azure Functions eller AWS Lambdas (Serverless).
 • Kan lave SQL-queries til fremsøgning af data (MS-SQL, LINQ, KQL).
 • Har arbejdet med Azure DevOps ift. opgavestyring, design af tests, Markdown til dokumentation og Git evt. CI/CD (Azure Pipelines).
 • Har kendskab til WordPress og har udviklet i Laravel (PHP).
 • Har arbejdet i Microsoft 365 (SharePoint, Excel, PowerBI, Word)
 • Har arbejdet med udvikling og benyttelse af egne C# Nuget pakker/genbrugelige repositories
 • Har interesse for at arbejde i en kompleks organisation med mange stakeholders

Vi tilbyder

Du bliver en del af IT Operation & Development, som består af 3 teams, heraf udvikler-teamet på fire personer. Din dagligdag bliver præget af fantastiske sparringspartnere, spændende problemstillinger og rigtig søde stakeholders, der alle har det til fælles, at de vil det bedste for børn - og for hinanden. Du vil få din daglige gang i nyindrettede lokaler med adgang til en super lækker frokostordning og fitness-rum. Red Barnet tilbyder stor fleksibilitet i forhold til planlægning og afholdelse af arbejdet, herunder muligheden for at arbejde hjemme, når opgaven tillader det.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold iht. gældende overenskomst mellem Red Barnet og AC-organisationerne og Handels- og Kontorfunktionærernes Forbund. Vi gør venligst opmærksom på, at Red Barnet ikke er lønførende. Ansættelse i en AC-stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer og betalt frokostpause.

Rekrutteringsproces

Ansøgningsfristen er den 3. maj 2024, men det er vores forventning at holde løbende samtaler. Derfor håber vi, at du vil søge stillingen hurtigst muligt, hvis du gerne vil være en del af Red Barnet.

Vær opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger uden om vores rekrutteringssystem.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Merete Gotsæd Falkenstrøm (Director of Fundraising & Marketing og Interim Director of IT) på mail mgf@redbarnet.dk eller Mikkel Luja Rasmusssen (Software Developer) på mlr@redbarnet.dk.


Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi står altid på børnenes side. Hver time. Hver dag. Overalt i verden.

Vi er en del af Save the Children – verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation.

Red Barnet går forrest i kampen for de dårligst stillede børn. I Danmark og resten af verden. Vi yder nødhjælp og forebygger katastrofer. Vi bekæmper vold, overgreb og mobning. Vi sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft. Red Barnet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Ønsker du at arbejde for os, er du forpligtet til at følge vores interne børnebeskyttelsespolitik.

Gem job