Cloud Architect


Cloud Architect - Azure løsninger

Er du cloud architect og har du evnen og interessen for at prøve kræfter med udvikling af komplekse Azure cloud-løsninger? cVation søger cloud achitects, som kan designe Azure-løsninger på PaaS og container services. Som cloud architect skal du sikre, at løsningerne lever op til kundens krav omkring funktionalitet, sikkerhed, skalering og oppetid.

cVation er et dansk udviklingshus, som bygger avancerede cloud-løsninger på Azure med afsæt i markedets hurtigste og mest agile metoder. Vi er startet i 2014, har tre Gazeller og netop vundet Microsofts Partner Award for App Innovation igen. Vi er på forkant med mange af de nye teknologier, herunder IoT. Vi sætter desuden en ære i at levere software af den højeste kvalitet, og du bliver en del af vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og udviklerglæde er i højsæde.

Hvilken rolle får du?

Du vil blive cloud architect på et af vores mange teams, der designer og udvikler avancerede cloud-løsninger på Azure og er dedikerede til agile arbejdsmetoder, DevOps og Test Driven Development til vores kunder. Vi har udviklet en værktøjskasse, der resulterer i ekstremt agile IT-projekter, og vores udviklingsteam releaser kode med høj frekvens.

Du er den tekniske ekspert, der forstår kundens forretningsbehov og kan konvertere det til et teknisk design, der sikrer, at projektet leverer sikker, skalerbar og pålidelige Azure løsninger. Du sikrer desuden, at løsningen bygges efter DevOps principper og med infrastructure as code.

Udover dit daglige arbejde som arkitekt på et af vores udviklingsteams, vil du desuden løbende rådgive andre teams i de Azure services, som du er ekspert i, samt deltage som teknisk rådgiver i indledende analyser og kundemøder.

Udviklerne i cVation er samlet i teams på 5-8 udviklere, som alle sidder på vores kontor i Nordhavn. Derudover har vi også etableret et CCoE (Cloud Center of Excellence), som løbende vurderer nye cloud services og opdaterer værktøjskassen med relevante opdateringer. CCoE arbejder tæt sammen med de enkelte udviklingsteams, som har fingeren på pulsen ude på kundeprojekterne.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har flere års erfaring med arkitekturdesign
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Azure PaaS services og/eller container services
  • Du vil gerne rådgive kunden i fordele og ulemper omkring en række Azure services og teknologier indenfor funktionalitet, sikkerhed, skalering og oppetid
  • Du har erfaring med Azure DevOps (el. lignende), automatiserede pipelines og praktiserer infrastructure as code
  • Du kan indgå i en professionel dialog med både kundens forretning, arkitekter og udviklere
  • Du kan drive tekniske kundemøder og det samlede arkitekturspor på et projekt
  • Du kan reviewe og validere eksisterende arkitekturdesign
  • Du er i stand til at løfte det tekniske niveau på et team og øge kvaliteten af en leverance
  • Ud over at designe og kommunikere de store linier på arkitekturen, har du også lyst til at være med i koden, når de sværeste komponenter skal bygges
  • Du vil gerne indgå i et agilt setup, hvor krav og retning hurtigt kan ændres, men hvor medbestemmelse og frihed er i højsædet
  • Du vil gerne arbejde med de nyeste teknologier i Azure
  • Du har en kandidat i softwareudvikling
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk på højt niveau.

Som person tager du ansvar, er initiativrig og eksekverende. Du gør dig umage med dine opgaver, trives med at løfte i flok og være en del af et team. Hvis du også er engageret og nysgerrig, drevet af at lære nyt og sætter en ære i konstant at dygtiggøre dig og forbedre både kode, værktøjer samt processer, vil du passe perfekt ind hos cVation.

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed, innovation og arbejdsglæde er i højsæde. Det høje faglige niveau blandt dine kollegaer giver dig en unik mulighed for at arbejde med de bedste, og vi tager din faglige videreudvikling alvorligt. Du vil løbende indgå i eller arbejde tæt sammen med vores Cloud Center of Excellence, så vi sikrer, at alle er med på den seneste udvikling.

Vi har en flad organisation med et minimum af administration, hvor ledelsens døre altid er åbne, og der er god plads til både bordfodbold, fredagsbar, frokost på kajen og et aktivt liv udenfor arbejdstid. Flere gange om året afholder vi hackathons, hvor vi i teams dykker ned i præcis de emner, som udviklerne finder interessante. Og vi opfordrer alle udviklere til at udfordre og komme med input til, hvordan vi kan optimere, forbedre og udvikle os.

Hvorfor os?

Vi arbejder 100 % med Microsoft udvikling, Azure og cloud. Vi taler ikke bare om, at vi skal i skyen, vi er allerede i skyen og har bygget cloud-løsninger i en årrække. Vi skaber for alvor værdi for kunden, når standardløsningerne ikke længere rækker. Vi løser komplekse udfordringer i kritiske industrier (bl.a. luftfart og finanssektoren) og bygger fra bunden. Vi er passionerede omkring at nytænke og omdanne kundernes strategi til konkret afkast. Vi har fokus på innovation for at skabe løsninger, der er hurtigere, enklere og meget mere intelligente.

Du vil få kollegaer, der er interesseret i at lære og har ønske om at blive de bedste til det, de gør. Vi tilbyder derfor gode muligheder for at udvikle dig og naturligvis gode benefits. Du vil blive en del af en virksomhed, som tror på, at alle har betydning, og at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag.

Interesseret?

Klik på "Ansøg"-knappen, hvis du er klar på at arbejde med de nyeste teknologier. Vi arrangerer løbende interviews.

Har du spørgsmål til jobbet, eller vil du høre mere om cVation, er du meget velkommen til at kontakte Maiken Pelby, Head of People & Culture, T/ 42612828, map@cvation.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job