NIS2 Gover­nan­ce­spe­ci­a­list til HOFOR


Vil du være med til at udvikle HOFORS it-sikkerhed, og være med til at skabe et sikkert fundament for de mange nye teknologier, vi implementerer for at fremme bæredygtige byer.

NIS2-direktivet udvider kravene og sanktioneringen af cybersikkerhed for at harmonisere og strømline sikkerhedsniveauet på tværs af medlemslandene, og med skærpede krav for flere sektorer, betyder det, at HOFOR skal forholde sig til blandt andet risikostyring, kontrol og tilsyn.

Som NIS-2 Governancespecialist i HOFOR vil dit ansvar være, at sikrer, at der stilles og etableres relevante krav og foranstaltninger til sikkerheden i vores kritiske infrastruktur (OT/SRO). Yderligere skal det sikres, at der er passende retningslinjer, procedurer og politikker, og at disse afspejler myndighedernes krav. Samtidig skal der oprettes og vedligeholdes et årshjul for sikkerhedsaktiviteter, der inkluderer opfølgning og efterlevelse af myndighedskrav. Som NIS-2 Governancespecialist i HOFOR har du en stor interesse og nysgerrighed for IT-sikkerhed. Du kan være nyuddannet eller have mange års erfaring, men du skal have evne og trives med at skabe overblik over mange initiativer og interessenter. Du bør være procesorienteret og systematisk i din tilgang for at kunne forstå hele værdikæden i HOFOR.

Under alle omstændigheder er der meget nyt, du skal lære og sætte dig ind i, og du har derfor gode evner til at tilegne dig ny (teoretisk lovstof) viden og forstå forretningsmæssige vilkår, for at udvikle pragmatiske løsninger, sammen med forretningen, der skaber reel sikkerhed.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Risikostyring for kritisk infrastruktur – planlægning og eksekvering samt opfølgning på risikovurderinger
  • Designe og sikre implementering af processer og procedurer
  • Single Point-of-contact og håndtering af audit, intern evaluering og tilsyn
  • Udarbejde og implementere IT-sikkerhedsarbejdet i organisationen
  • Etablere, vedligeholde og hændelseshåndtere HOFORs kritiske infrastruktur.

Du vil altid have hjælpsomme og erfarne kollegaer at sparre med, men for at lykkes i stillingen, skal dit personlige engagement være højt, og du skal have evne til selvstændigt at lede og drive projekter fremad, med kvalitet i højsædet. Derfor ser du muligheder og tilgår løsninger på struktureret og metodisk vis, og du kan arbejde ud fra en risikobaseret tilgang.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig. Du kan både være generalist og specialist, have en teknisk baggrund eller en humanistisk baggrund. Du kan være nyuddannet eller erfaren. Vi samarbejder med forskellige interessenter inden- og udenfor HOFOR, og du skal derfor trives med, at skabe konstruktive samarbejder og relationer.

Derudover forestiller vi os, at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du har et mindset hvor tillid og respekt er nøgleord, og du bliver motiveret af at være en del af et eller flere teams
  • Nysgerrighed og udvikling inspirerer dig og du ser kompleksitet i forretningsområder, som en mulighed for læring
  • Du tager initiativ, skaber overblik og forstår at prioritere og forventningsafstemme
  • Er dygtig til at kommunikere og formidle komplekse fagudtryk og omsætte dem klart og tydeligt

26 engagerede kolleger ser frem til at byde dig velkommen

Du bliver en del af en afdeling som består af 26 engagerede kolleger, som gennemfører en udvikling mod standardiserede løsninger og højere OT driftssikkerhed, samtidig med at fokus holdes på den rette tekniske løsning med el og automation indenfor projektering, implementering, idriftsættelse, dataopsamling og kvalitetssikring.

I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel højt, og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde, efter aftale med din nærmeste leder.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel

Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage dit CV senest den 3. maj 2024. I dit CV er du velkommen til at tilføje 3-5 linjer om din motivation for stillingen. Ansættelsestart er hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Thor James Wrisberg, Afdelingschef, telefon 34458013 eller via mail thowri@hofor.dk.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Ansøg”.

Er jobbet ikke det rette match for dig?

Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant.

Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

Gem job