IT Ud­vik­lings­chef til anonym kunde


Er du klar til at sætte dit markante aftryk på fremtidens teknologi i en spændende virksomhed? For anonym kunde, søger vi en visionær IT Udviklingschef, der er drevet af innovation, ledelse og ikke mindst lysten til at transformere komplekse teknologiske udfordringer til nye stærke løsninger. Stillingen tilbyder en unik mulighed for at forme og drive deres IT-strategi og udviklingsprojekter fremad, i tæt samarbejde med forretningen. Virksomheden har en lang række legacy-systemer, som du skal forvente trænger til en grundig gennemgang og opgradering.

Som IT Udviklingschef vil du få det overordnede ansvar for at lede og forme IT-udviklingsteamet. Din rolle vil centrere sig om strategisk udvikling af software og systemer, som er kritiske for virksomhedens fortsatte vækst og effektivitet. Du vil spille en nøglerolle i at drive teknologiske forandringer, der matcher virksomhedens ambitiøse mål. Du vil arbejde tæt sammen med den øvrige ledelse og eksterne partnere for at sikre, at deres teknologiske infrastruktur ikke bare understøtter, men accelererer deres forretningsmål.

Det forventes at du har en solid baggrund indenfor softwareudvikling og har bevist sit værd som leder, samt haft succes med at motivere teams og lede dem gennem komplekse og skiftende teknologilandskaber. Virksomheden ser efter en stærk kommunikator, der kan forene teknisk kompetence med strategisk indsigt og skabe synlige resultater.

Dine kvalifikationer:

  • Du har mindst 5 års erfaring som softwareudvikler og efterfølgende mindst 10 års erfaring som leder af en udviklingsafdeling
  • Uddannelse inden for udvikling, som eks. Datamatiker eller Datalog, og gerne efteruddannelse med fokus på ledelse
  • Du har en usædvanlig evne til at overskue kompleksitet og kan formidle meget komplekse opgaver til dine kollegaer

Personlige egenskaber:

  • Du er en stærkt teknisk funderet profil, men med udtalte lederegenskaber understøttet af erfaring med projektstyring og stakeholder management
  • Struktur er et personligt ’trademark’, som understøtter din tilgang til arbejdet, uanset om det gælder møder, opgaver, data eller andet
  • Du trives bedst i et miljø, hvor kompleksitet, højt tempo og mange opgaver er normalen, og hvor du er samlingspunkt og den der holder overblikket
  • Kommunikation og det at skabe klare budskaber, i et sprog, alle forstår er del af din naturlige interaktion
  • For dig er det ikke teknikken for teknikkens skyld, du forstår forretning og ser løsningerne, der danner helheden og understøtter den samlede strategi
  • Du ved hvor vigtigt det er at holde fast i planer, actions og sørge for gennem din vedholdenhed at både du og organisationen får eksekveret til tiden.

Dine arbejdsopgaver

Du vi vil være ansvarlig for ledelse af personale og porteføljestyring samt teknisk ledelse og projektledelse.

Du kommer til at spille en central rolle i tekniske valg og løsninger og håndtering af store intellektuelle udfordringer.

Det forventes, at du har erfaring med SCRUM, Jira, SQL, og forståelse for moderne udviklingsprincipper.

Du er flydende på dansk og engelsk, og da der må forventes transport til andre lokationer, forventes det du har kørekort.

Virksomheden tilbyder

En stilling der både er spændende og krævende, derfor ideel for dig, som søger at blive udfordret på daglig basis. Opgaverne vil variere i kompleksitet og omfang, hvilket udover faglighed også kræver evnen til at tænke kreativt og løsningsorienteret. Du vil få chancen for at udfolde dig som leder, hvor du kan forme og inspirere dit team, samtidig med at du vokser på det personlige plan gennem udfordringerne og de komplekse problemstillinger, du vil stå over for.

Hvis du er en person, der trives med forandringer og dynamik, vil du finde denne stilling særligt tilfredsstillende. Arbejdsmiljøet er hurtigt og omskifteligt, og det kræver en person, der ikke kun kan tilpasse sig hurtigt, men også ser muligheder i de udfordringer, der opstår. Her er innovation og proaktivitet nøgleordene, og du vil få mulighed for at lede vejen i at omdanne udfordringer til værdiskabende løsninger.

Du kan forvente en konkurrencedygtig lønpakke, der matcher dine kvalifikationer og den værdi, du bringer til virksomheden.

Kontaktperson
Jesper Buch-Rønne
jesper@recruit-it.dk
Mobil: +45 61 33 20 10
Telefon: +45 71 99 02 10

Gem job