IT-konsulent


Vil du være med til at sikre altid tilgængelige og optimerede IT-systemer og -værktøjer samt bidrage til at udvikle fremtidssikrede IT-løsninger hos DLA Piper Denmark? Vi leder efter en ny kollega til vores IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden i et energisk og professionelt arbejdsmiljø og i fællesskab yder support til vores to kontorer.

Vores IT-afdeling består af i alt otte personer, hvoraf tre er tilknyttet vores kontor i Aarhus, mens de resterende fem er placeret i København. Du vil få en tæt kontakt med hele teamet samt resten af firmaet i København og Aarhus, der omfatter ca. 380 personer.

Vores stærke samarbejde med DLA Pipers internationale IT-afdeling giver os unikke muligheder samt adgang til dygtige ressourcer. Ud over drift og support af systemerne er vores vigtigste rolle i IT-afdelingen at fokusere på de mere udviklingsorienterede opgaver, der gør en forskel for brugerne i virksomheden.

Som IT-konsulent vil du få en alsidig hverdag med opgaver af forskellig karakter, herunder:

  • Servicering og support til medarbejdere i Aarhus samt fjernsupport til vores kontor i København.
  • Personlig og telefonisk brugersupport på PC’er, mobiltelefoner og andet IT-udstyr.
  • Særskilt ansvar for udvalgte projekter, der skal planlægges, koordineres og gennemføres.
  • Support på IBM Cloud, Windows 11, Microsoft 365, Microsoft infrastruktur samt branchespecifikke systemer.
  • Håndtering af SQL-databaser, herunder oprettelse, vedligeholdelse og sikkerhed.
  • Varetagelse af IT-lager og indkøb af IT-udstyr.
  • Dokumentationsopgaver samt uddannelses- og kommunikationsbehov vedrørende IT-forhold.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

  • Er meget serviceminded og har en naturlig sans for service.
  • Har en relevant IT-faglig uddannelse.
  • Har et højt fagligt niveau og god erfaring med at understøtte kolleger.
  • Har interesse og erfaring med at drive projekter.
  • Er struktureret og trives med praktiske opgaver.
  • Kan arbejde både selvstændigt og som en del af et team.
  • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket - også når det går stærkt.
  • Formår at kommunikere tydeligt både skriftligt og mundtligt på dansk og af og til på engelsk, samt forstår værdien af videndeling.

En karriere i bevægelse

Vil du være en del af Danmarks eneste globale advokatvirksomhed, hvor vi med kort afsæt kan samle et hold af eksperter fra hele verden, der matcher opgaven, og hvor vi alene i vores stærke netværk på tværs af Norden, kan trække på mere end 450 jurister? Vil du bidrage til vores klienters succes i en professionel og ambitiøs advokatvirksomhed, der samtidig er kendt for et uformelt og personligt arbejdsmiljø med plads til humor?

Du vil få ansvar og blive mødt med anerkendelse, respekt og tillid. Fagligt vil du opleve både medspil og modspil og få mulighed for sparring med kollegaer såvel nationalt som internationalt. Arbejdsdagen byder på rig mulighed for at fremme dine personlige og faglige kompetencer, ligesom du løbende vil blive tilbudt interne og eksterne uddannelsesmuligheder.

Hos DLA Piper gør hver enkelt medarbejder en forskel. Vi vægter at give plads til individet, og det er vigtigt for os, at vi kan være åbne, ærlige, autentiske og uformelle i det daglige. Vi ved, at forskellighed ikke alene gør os stærkere, men også mere innovative og kreative. Samtidig brænder vi for at gøre en forskel og levere god kvalitet med en professionel tilgang.

Vores værdier udleves i alt, hvad vi gør, så deler du dette mindset, er der stor sandsynlighed for en spændende rejse forude:

  • Be Supportive - Vi er hensynsfulde, vægter andre mennesker højt og værdsætter mangfoldighed.
  • Be Collaborative - Vi er åbne, vi bidrager og vi deltager.
  • Be Bold - Vi tror på os selv og inspirerer hinanden til at være ambitiøse
  • Be Exceptional - Vi overgår standarder og forventninger.

Hos DLA Piper har den enkelte medarbejder indflydelse. Vi ved, at diversitet ikke alene gør os stærkere, men også mere innovative og kreative, og derfor har vi et arbejdsmiljø og en kultur, som er inkluderende.

Har vi en fremtid sammen?

Har du spørgsmål vedrørende stillingen som IT-konsulent, er du velkommen til at kontakte Head of IT Rasmus Eland på mail Rasmus.Eland@dk.dlapiper.com, eller Senior HR-konsulent Janne Hallum på +45 33 34 02 99 eller via career@dk.dlapiper.com

Af hensyn til GDPR skal du fremsende din ansøgning og CV via "Ansøg"-knappen.

Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette IT-konsulent.

Vi glæder os til at høre fra dig!


DLA Piper er Danmarks eneste globale advokatvirksomhed. Vores globale tilstedeværelse er forankret i lokal ekspertise, og med mere end 10.000 medarbejdere i flere end 60 lande har vi en unik indsigt i verden omkring os. I Danmark er vi repræsenteret med over 350 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Aarhus. Vi er en full-service advokatvirksomhed, der yder juridisk rådgivning af højeste kvalitet til erhvervslivet og den offentlige sektor.

Læs mere her DLA Piper

Gem job