IT-kandidat til pro­jekt­le­del­se af SAP-projekter


Har du lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem teknologi, projektledelse og mennesker? Lige nu er vi i gang med at effektivisere arbejdet på fremtidens grønne, digitale jernbane, og som IT-projektleder kommer du til at sætte et synligt aftryk på dine kollegers hverdag. Vil du være med?

IT-projektleder med højt ambitionsniveau og fokus på forandring med effekt

SAP-sektionen arbejder med support, vedligehold og udvikling af it-systemet SAP S/4HANA, der sikrer en bred digital understøttelse af alt fra vedligehold, fornyelse og nyanlæg af jernbanen til økonomi, HR, indkøb, lager, mobile løsninger og cloudbaserede produkter. Vi er SAP-specialister og IT-projektledere specialiseret i SAP.

Som projektleder får du det faglige ansvar for SAP-projekter i alle størrelser og med forskellige grader af teknisk og forretningsmæssig kompleksitet. Du er den, der skaber overblikket på tværs, og du er det styrende og koordinerende bindeled mellem dine mange interne og eksterne kolleger.

Som projektleder vil dit primære fokus være at:

  • afdække de forretningsmæssige behov og omsætte dem til konkrete løsninger sammen med vores forretning og leverandører.
  • gennemføre udbud i samarbejde med specialisterne.
  • planlægge og styre projektets aktiviteter og projektdeltagere i alle faser.
  • afklare komplekse udfordringer relateret til vores IT-platform.
  • overdrage det færdige produkt til drift, support og vedligehold.
  • sikre den forretningsmæssig forankring i samarbejde med gevinstejerne.

For at kunne varetage projektledelsen sikrer vi, at du bliver klædt rigtigt på, så du får indsigt både i SAP's løsninger, og i hvordan best practice er for SAP-udvikling og projektledelse. Det er således ikke en forudsætning, at du er specialist i SAP-projektledelse på forhånd, men noget vi gennem uddannelse og sparring med kollegaerne sammen sikre, at du bliver.

Vi tilbyder et job, hvor du kan udvikle dig og udleve dine faglige ambitioner uden at give afkald på balancen mellem arbejdsliv og fritid.

I Banedanmark er fleksibilitet et nøgleord. Derfor kan du frit vælge om du vil sidde hver dag på vores hovedkontor i centrum af København ved Dybbølsbro Station, hvor det er let at komme til med bil, tog og cykel eller om du foretrækker, at arbejde hjemmefra et par dage om ugen.

Flair for IT og projekter med forretningen i fokus

Da du kommer ind i en stor organisation med mange parallelle projekter, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og arbejde struktureret og selvstændigt. Du skal trives med komplekse udfordringer og med at sætte dig ind i nye processer og funktionalitet, der skifter fra projekt til projekt.

Som bindeled mellem mange forskellige mennesker, skal du selvfølgelig også kunne lide at række ud og få ting til at ske, og du skal kunne gøre det med forståelse og respekt for dine samarbejdspartnere.

Du kan være både nyuddannet og du kan have et par års erfaring. Vi lægger vægt på, at du bringer en generel forståelse for de nyere tendenser inden for IT med dig ind i jobbet – gerne fra en nyligt gennemført uddannelse som IT-kandidat.

Du kan være både nyuddannet, og du kan have et par års erfaring. Dit CV bør dog rumme:

  • En IT-faglig baggrund som eksempelvis cand.it.
  • Lysten til at prøve kræfter med IT-projektledelse med forandringselementer.

Dit nye team

Du bliver en del af SAP-sektionen, der er forankret i IT, og lige nu består af 28 engagerede og dygtige kolleger, herunder graduates, erfarne SAP-specialister og projektledere med speciale i IT- og SAP-projekter. Vi er fordelt på to teams og du vil blive en del af udviklingsteamet sammen med de øvrige projektledere og vores IT-koordinator. Vi arbejder tæt sammen med support- og vedligeholdelsesspecialisterne i søsterteamet, ligesom Banedanmarks forretning og SAP-superbrugerorganisation er vigtige spillere i alle projekterne.

Vi løser vores opgaver gennem en uhøjtidelig omgangstone med plads til at involvere os i hinanden. Vores ambitionsniveau er højt og vi sætter en ære i at sikre de bedste løsninger for brugerne.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC. Lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har lyst til at være med, kan du sende din ansøgning med CV ved at klikke på linket "Ansøg" og følge instruktionerne. Ansøgningsfristen er d. 4. juni, og samtaler forventes afholdt løbende til og med uge 24.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Cathrine P. Kleffel på tlf. 2917-4537.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

bane.dk/Job-og-karriere

Gem job