Stu­den­ter­med­hjælp­ere til Con­sult­ing


Vil du være en del af spændende og udfordrende projekter inden for IT-verdenen? Drømmer du om at få en spændende mulighed for at bidrage til nogle af Danmarks mest samfundskritiske IT-løsninger? Så har vi det ideelle studiejob til dig! I Netcompany søger vi en studerende, der ønsker at tage del i vores mest innovative projekter. Her får du chancen for at få indflydelse på vores løsninger og samtidig arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste kollegaer, som vil inspirere og lære dig en masse.

Arbejdsopgaver og teknologier

Som studentermedhjælper hos os får du ansvar fra start og vil indgå som en vigtig ressource på et af vores teams. Du vil opleve, hvordan dit arbejde direkte påvirker og skaber værdi i de løsninger, vi skaber for vores kunder. Et studiejob hos os et er en chance for at få ansvaret for udfordrende opgaver på lige fod med vores fuldtidsansatte konsulenter.

Vi arbejder ud fra en velunderbygget metode hele vejen fra identificering af behov hos kunden til implementering og udrulning af disse. Du vil derfor få hands-on erfaring med udvikling af IT-systemer fra start til slut. Du vil primært arbejde på IT-løsninger og serviceorienterede arkitekturer baseret på .Net og Java-teknologier typisk inden for vedligehold, udvikling og test, og du vil få mulighed for at anvende mange af de færdigheder, som du har fået på studiet.

Du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af funktionelt og teknisk design på systemkomponent
  • Programmeringsopgaver i alle lag af systemet.
  • Konfiguration og udvikling af extensions til standardplatforme.
  • Automatisering af forretningsprocesser.

Om dig

Vi søger en studerende, der kan arbejde ca. 16 timer om ugen. Vi er naturligvis fleksible i eksamensperioder, men vi har til gengæld brug for dit samarbejde i perioder op til projektafslutninger eller lignende.

Derudover forestiller vi os at:

  • Du er på sidste år af en bacheloruddannelse eller er påbegyndt en kandidatuddannelse indenfor software, datalogi, IT eller lignende.
  • Du har lidt erfaring med objektorienteret programmering og kendskab til programmeringssprog såsom C# .net eller Java.
  • Du har høj motivation og ønsker at udvikle dig.

Forsæt din udvikling hos os

I Netcompany har vi fokus på din personlige og faglige udvikling.

Vi vejleder dig igennem din udvikling og i at nå dine mål. Du vil blive inkluderet i projekterne på lige fod med dine kolleger og have mulighed for at tage ansvar fra første dag.

Vi tilbyder et stærkt kollegialt fællesskab, hvor du vil sidde tæt på dit team, som både støtter dig i opgaveløsning og i at du udvikler dig i rollen. Den tætte relation til dine kolleger og leder i hverdagen er med til at sikre trivsel for den enkelte medarbejder og giver dig samtidig konkret indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, efterhånden som du opbygger din erfaring.

Bliv en del af et inkluderende fællesskab

I Netcompany prioriterer vi fællesskab højt. Vi fremmer aktivt en åben og imødekommende arbejdskultur, der bygger på samarbejde og tillid til hinanden, og hvor der til enhver tid er mulighed for sparring.

Det er en del af vores kultur og værdigrundlag, at alle medarbejdere, uanset forskellige baggrunde, identiteter og erfaringer mødes med forståelse og respekt samt lige muligheder for udvikling og trivsel.

Du får mulighed for at opnå læring og samarbejde internationalt med kolleger på tværs af kulturer og nationaliteter, da vi som international virksomhed har kontorer i mange lande.

Vi tilbyder et fælles miljø, hvor vi engagerer os i hinanden på tværs af afdelinger og projekter. Hertil har vi en lang række af sociale og faglige arrangementer, der giver dig de bedste muligheder for at udvide og opbygge et netværk allerede tidligt i din karriere.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket. Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at søge uanset køn, kønsudtryk, seksualitet, handicap, alder, religion og tro, politisk anskuelse, nationalitet, etnicitet eller sociale baggrund. #LI-SA1

Gem job