Azure og Intune/Endpoint Manager konsulent


Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure- og Intune/Endpoint Manager-konsulent, der kan bidrage til at skabe yderligere værdi og succes. Er du klar til at være en del af vores team?

Som medarbejder hos os bliver du en del af et team, der sammen skaber resultaterne. Din arbejdsplads vil blive på en af vores lokationer i enten Skovlunde, trekantområdet eller på Fyn, hvor vores kunder også er placeret. Du trækker selvfølgelig på dine kollegaer og på de erfaringer og standarder, der er opbygget gennem mere end 15 år.

Vi påskønner, at du bidrager med din viden og erfaringer, så vi sammen bliver endnu stærkere. Hos os værdsætter vi et stærkt kollegialt fællesskab og et ditto vidensniveau, som udvikles og vedligeholdes gennem solid uddannelse og træning. Man tager sin egen medicin, og mange af de løsninger som vi tilbyder kunderne, er også i brug internt. Det forventes derfor, at du er omstillingsparat og har lyst til at være med forrest, hvor nyt er den nye normal.

Vi søger

En stærk konsulent, der er uddannet indenfor IT og som er god til Microsoft Azure og Intune/Endpoint Manager. Du vil gerne lære mere og brænder for at løse både små og store opgaver for kunderne. Microsoft er lige dig og du har måske allerede taget flere certificeringstest eller har modet på det.

Du har en uddannelse inden for IT, f.eks. som IT-supporter, datatekniker eller en anden relevant videregående uddannelse. Det er vigtigt for os, at du behersker både dansk og engelsk på et højt niveau, både skriftligt og mundtligt.

Forventninger til dine kvalifikationer

  • Solid erfaring med administration af Microsoft 365. Her er der særligt fokus på hele Microsoft/Office 365-suiten og Intune/Endpoint Manager
  • Solid erfaring med Microsoft Azure AD og samspillet med det traditionelle Active Directory.
  • Gerne erfaring med Microsoft Endpoint Manager, AutoPilot, MAM/MDM, UL, Conditional Access.

Personlige egenskaber

I vores team søger vi en kandidat, der kombinerer forretningsorientering med klar og tydelig kommunikation på alle organisatoriske niveauer. Du har evnen til at inspirere og engagere andre med en professionel og imødekommende tilgang.

Desuden værdsætter vi:

  • Selvstændighed og initiativrighed.
  • Pligtopfyldenhed og fokus på kvalitet.
  • Gode analytiske evner og en struktureret tilgang til opgaverne.
  • Personlig robusthed og evnen til at bevare roen, selv i pressede situationer.
  • Evne til at arbejde i teams samt være alsidig og fleksibel med en vilje til at lære og bidrage.
  • Motivation af ansvar og trivsel i et miljø med selvstyring, hvor det forventes, at du tager initiativer og ansvar for optimering og forbedring.

Du tilbydes

En spændende og udviklende stilling med en alsidig hverdag, som byder på mange typer opgaver på tværs af virksomheden. Et job med fremtidige muligheder, medbestemmelse og strategisk indflydelse.

Dertil kommer en attraktiv lønpakke inklusive sundhedssikring, frokostordning, selvvalg af hardware, fri telefon og internet, videreuddannelse, firmatøj og meget mere.

Bliv en del af itm8

itm8 er et fællesskab bestående af mere end 1700 IT-specialister, der arbejder inden for Cloud & Infrastructure, Cyber Security, Digital Transformation og Application Services. Vi er på en vækstrejse og opererer pt. i Danmark, Sverige, Tjekkiet og på Filippinerne.

Nogle af os er hardcore kodere, mens andre er veltalende konsulenter eller projektledere. I bund og grund er vi alle forskellige, men fælles er vores passion for at skabe god IT, gøre det sammen – og have det sjovt, mens vi gør det. Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-professionelle. Vi stræber ganske enkelt efter at være den bedste arbejdsplads for alle itm8'ere. Har du lyst til at lære mere om at være en itm8? Se her: www.itm8.com.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen på lokationen Fyn eller Trekantsområdet, er du velkommen til at kontakte Martin Lund Hansen på tlf.: +45 23401412 eller på mlh@jdm.dk.

Vil du vide mere om stillingen på lokationen Skovlunde, er du velkommen til at kontakte Heidi Ring Jensen på mail herje@itm8.com eller mobil 40904121.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansættelse: Hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.

#LI-EMNIE

Gem job