IT Ap­pli­ka­tions­ma­na­ger


Har du mod på og lyst til at sætte struktur og retning på driften af vores digitale landskab? Kan du professionalisere måden, hvorpå vi i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane arbejder med drift af vores IT-applikationer - fra at definere governance, processer, support, vedligeholdelse og udvikling m.m. til den videre dialog med forretningen omkring den fremtidige digitale retning?

Så søger vi en erfaren Application Manager, som vil have ansvaret for en række af vores kerneapplikationer.

Hvem er vi?

Det er os, der sørger for, at mere end 2 millioner passagerer kan køre med metroen hver uge, og vi bygger flere end 50 metro- og letbanestationer, der skaber nye forbindelser og muligheder i hovedstaden. Vi har en vision om, at alle skal kunne gå sikkert hjem fra arbejde, hver dag. Læs mere på m.dk og dinletbane.dk.

I Applications Engineering, hvor rollen er placeret, har vi som en af vores hovedmissioner, at vores applikationer skal fungere bedst muligt under de forudsætninger, vi har. Vi sigter efter, at vores applikationer har en høj performance, er sikre og stabile, understøtter vores forretningskritiske processer og er lette for vores kolleger at bruge. Alt det skal være bygget på et fundament af en stærk drift, som du vil få en stor mulighed for at påvirke. Vi er lige nu på en modenhedsrejse, der giver den rigtige kandidat stor indflydelse på, hvordan vi skal arbejde med Application Management i fremtiden.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Etablere og tage ansvar for styring af vores kerneapplikationer.
 • Etablere en robust support proces, fra 1. niveau til 3. niveau. med udgangspunkt i ITIL’s incident, problem og change management processer.
 • Sammen med forretningen planlægge- og prioritere ændringsønsker
 • Interessent- og leverandørstyring.
 • Tage ansvar for budgetterne for de enkelte applikationer.
 • Etablere roadmaps for applikationerne i samarbejde med forretningen og applikationsspecialisterne.
 • Dokumentation af applikationerne.

Vi forventer, at du har:

 • Relevant uddannelsesbaggrund. Dette kan både være en teknisk IT-baggrund eller en mere forretningsmæssig baggrund.
 • Minimum 5 års erfaring med Application Management.
 • God forståelse for og indsigt i IT.
 • God erfaring med at bygge bro mellem forretningen og IT.
 • Gode kommunikationsevner, er udadvendt, struktureret og eminent til at bygge gode relationer.
 • Gode engelskkundskaber.
 • Erfaring med identifikation af brugerbehov og behovsbeskrivelser.

Du får din hverdag på vores hovedkontor i Ørestaden med metroen lige til døren. Her bliver du en del af IT-enheden sammen med 65 kolleger, der bl.a. tæller vores udviklere, dataarkitekt og systemejere m.m. Alle med en høj faglighed. Vi har det sjovt, og vi vægter et godt arbejdsmiljø højt og fejrer gerne vores succeser sammen. I alt er vi ca. 400 kolleger i huset, der bruger hinanden på kryds og tværs. Vi har et helt særligt engagement og en stolthed omkring det, vi laver – det skal du glæde dig til at blive en del af.

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder et udviklende job i et fagligt stærkt og dynamisk miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive transport. Vi tilbyder attraktive og fleksible ansættelsesvilkår.

For yderligere information om jobbet kan du kontakte Teamchef Andreas Utzon-Frank på tlf.: +45 7242 4691 eller på mail: auf@m.dk.

Vi afholder jobsamtaler løbende og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024.

Gem job