Ar­ki­tek­tur­chef – vær med til at tegne next level af IT-ar­ki­tek­tu­ren i Region Sjælland


Er du en inspirerende og visionær leder, der har lyst til at stå i spidsen for at styrke vores arkitekturfunktion, der skal sikre, at vores it-løsninger og it-infrastruktur understøtter Region Sjællands behov for innovative, værdiskabende og robuste it-løsninger. Så er det måske netop dig, vi mangler!

Vær med til at sætte retningen for den livsvigtige IT-understøttelse af regionens sundhedsvæsen

Vi i Koncern Digitalisering (KD) vil være Nordens førende indenfor digitalisering af Sundhedsvæsenet i 2027, og derfor samler vi holdene af dygtige it-arkitekter i én samlet ambitiøs arkitekturfunktion. Du bliver chef for en spændende arkitekturfunktion, der har ansvaret for at sikre videreudviklingen af arkitektur-principper, -strategier og -metoder og sætte den teknologiske retning for regionens IT-løsninger. Som leder af arkitekturfunktionen spiller du derfor en nøglerolle i at være en god samarbejdspartner, når regionen vælger IT-løsninger. Du sikrer den rette involvering, kommunikation og skaber effektive tværgående processer og arbejdsværktøjer. En særlig vigtig rolle bliver også at spille aktivt ind i at reducere teknisk gæld, mindske kompleksitet og sikre en robust it-infrastruktur.

Et stærkt fagligt fællesskab

Du bliver en del af enheden Arkitektur og NGT (Next Generation Technology), hvor du bliver leder for knap 20 fagnørder. Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer i de øvrige enheder i KD. Vores samarbejdsflade dækker også vores kolleger fra de tværgående centre, virksomhedsområder og selvejende institutioner mv.

Kombinationen af en kompleks organisation og et komplekst IT-landskab gør det utrolig spændende og udfordrende at arbejde med arkitektur i regionen – man kan virkelig se værdien af arkitekturarbejdet. Sammenholdt med at man er med til at gøre en forskel i sundhedsvæsnet, som er til gavn for alle vores ca. 25.000 aktive brugere og 850.000 borgere

it-arkitekt Stine

Arkitekturchef – der kan drive IT-arkitekturen i Region Sjælland til næste generation

Vi er på udkig efter en kollega, som har forståelse for sundhedsvæsnet, erfaring med arkitektur og en passion for ledelse og digitalisering. Stillingen kræver, at du kan kommunikere vigtigheden og værdien af IT-arkitektur til ledelsen, KD og resten af organisationen. Det er afgørende, at du har solid ledelseserfaring, gerne med ledelse af faglige specialister. Vi forestiller os, at du er god til at samarbejde, og at du kommer med god energi og ideer til at arbejde målrettet og strategisk med at styrke arkitekturfunktionen i regionen.

Vi giver kaffe!

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så inviterer vi gerne på en kop kaffe for at lære dig bedre at kende. Ring til Pia på telefon 30 55 71 47 for at arrangere et møde (virtuelt/fysisk), så finder vi et tidspunkt, der passer dig. Du er også velkommen til at sende os dit CV og en kort ansøgning senest den 5. juni 2024. Vi afholder samtaler løbende og forventer tiltrædelse efter sommerferien. Læs mere om os som ledelse og vores arbejdsplads.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem regionerne og forhandlingsberettiget organisation. Din daglige arbejdsplads vil være i Koncern Digitalisering i Ringsted.

Hvis du har spørgsmål til selve indholdet i stillingen, er du velkommen til at kontakte ansættende leder, enhedschef Anne Bernth på mail abern@regionsjaelland.dk eller tlf. 93 57 01 03.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet
Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering af Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Lær os bedre at kende

Profilside | Hjemmeside | LinkedIn

Gem job