En­heds­chef til Digital Trans­for­ma­tion – Stå i spidsen til at blive nordens førende i di­gi­ta­li­se­ring i Sund­heds­væ­se­net


Er du passioneret omkring digital transformation og strategisk ledelse? Har du erfaring med at drive store forandringer og skabe værdi gennem teknologi? Så er du måske vores kommende enhedschef!

Vær med til at sætte kursen for Region Sjællands digitale udvikling

Som enhedschef for Digital Transformation får du en central rolle i den digitale udvikling i Region Sjælland med 20.000 brugere og 850.000 borgere. Borgere, hvor vi med et digitalt mindset skal være med til at styrke sundheden i regionen.

Du bliver en del af Koncern Digitalisering (KD), og du skal sammen med kolleger i KD sikre udvikling af vores forretning. Det kræver et stærkt engagement i vores kunder, der primært inkluderer regionens sygehuse. I samspil med kunderne og internt i KD får du opgaven med at definere og implementere den strategiske retning for digital transformation. Det indebærer optimeringer og styrket værdiskabelse, herunder at sætte retningen for vores customer governance, strategisk porteføljestyring og vores fælles retning med agile metoder.

Et stærkt fællesskab

Du kommer til at lede enheden Digital Transformation med 130 dedikerende videns-specialister. Enheden består af 4 funktioner med hver deres funktionschef. Funktionerne arbejder på projekter; anvendelse af vores systemer; strømlining af vores processer i KD (ServiceNow anvendes som systemunderstøttelse), og hvordan vi hurtigt kan imødekomme forretningens behov med eksisterende eller nye digitale anskaffelser.

Som enhedschefkollega Marie fortæller:

Jeg er super glad for og stolt af den organisation, jeg er en del af. Jeg har nogle gode lederkolleger og en masse kompetente medarbejdere, der står på tæer for at gøre deres bedste. Vi arbejder tæt sammen, afprøver nye ting og betræder nyt land for at skabe den bedst mulige organisation til gavn for borgernes sundhed. Det betyder alt for min entusiasme, at det er et job med mening og gode relationer.

Helhedsorienteret ledelsesstil med teknologiforståelse

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med ledelse af ledere og er strategisk tænkende, da du skal kunne sætte retning for et stort hold
  • Har en brobyggende tilgang, da du med denne stilling bliver en del af den øverste chefgruppe, hvor det kræves, at der tages ansvar for løsninger på tværs af KD
  • Har erfaring med ledelse af teknologi og innovation, da rollen kræver en god fornemmelse for, hvad der rører sig, og hvor hurtigt vi kan sætte nye teknologier i gang for vores forretning
  • Har den nødvendige balance mellem at træffe hurtige beslutninger og samtidig sikre en analytisk tilgang, så KD bliver kendetegnet for at turde prøve nye ting af.

Vi giver kaffe!

Kan du genkende dig selv i ovenstående krav, så giver vi gerne en kop kaffe. Skriv eller ring til Tine Veilmark på tlf. 40 35 63 23, så finder vi et tidspunkt, der passer dig. Du er også velkommen til at sende os dit CV og en kort ansøgning senest den 6. juni 2024. Vi forventer at afholde løbende samtaler, og vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt. Læs mere om os som ledelse og vores arbejdsplads.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem regionerne og forhandlingsberettiget organisation. Arbejdstiden er 37 timer inkl. betalt frokost. Du bliver ansat af Region Sjælland. Din daglige arbejdsplads vil være i Koncern Digitalisering i Ringsted.

Hvis du har spørgsmål til selve indholdet i stillingen, er du velkommen til at kontakte digitaliseringsdirektør Jan Kold på mail kold@regionsjaelland.dk eller tlf. 28 49 40 22.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet

Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering i Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Lær os bedre at kende

Profilside | Hjemmeside | LinkedIn

Gem job