Øvrige

Microsoft Dynamics – hvad er det?

MS Dynamics løsninger tilbydes til virksomheder i alle størrelser. Af fremtrædende danske virksomheder, som benytter MS Dynamics kan Hummel, BoConcept og Københavns Lufthavn nævnes. Microsoft er blandt de førende ERP leverandører på markedet sammen SAP og Oracle.

Job indenfor Microsoft Dynamics

Hvis du vil arbejde indenfor software udvikling eller som konsulent er der gode muligheder for at arbejde med Microsoft Dynamics.

Som tidligere nævnt implementeres MS Dynamics løsningerne af Microsoft partnere, og disse virksomheder søger oftest konsulenter og udviklere. Som konsulent vil du typisk være on-site hos kunden og dennes brugere for at samle oplysninger til kravspecifikation, processer og få et overblik over den forretningsmæssige sammenhæng i virksomheden. Du skal også kunne forstå de tekniske begrænsninger og muligheder, som er yderst relevante når systemet skal implementeres.

Du kan også indgå i en rolle som udvikler, hvor du ikke nødvendig skal have kundekontakt, men i stedet skal du have de tekniske færdigheder på det rette sted. Du skal have styr på teknologier som eksempelvis .NET, C/AL, X++ og WCF m.fl. Du kan også få en rolle som kombinere de to ovenstående, hvilket stiller langt større krav da du skal have en bredere forståelse, og erfaring fra begge roller.

Hvordan kommer jeg i gang?

For at få job indenfor MS Dynamics vil det kræve du har den fundamentale forståelse for software udvikling, herunder objekt orienteret programmering, og databaser. Du har mulighed for at tage en af uddannelser indenfor software udvikling, og disse uddannelser har mange navne efterhånden, og forskellig varighed.

Du kan læse til datamatiker, som er en kort videregående uddannelse, hvor du vil have en praktisk tilgang til softwareudvikling. Du kan også læse en længere videregående uddannelse som f.eks. softwareudvikling, software ingeniør eller datalogi, som fokusere på at balancere mellem det teoretiske og praktiske.

Hvis du allerede har dannet et fundament indenfor software udvikling, og ønsker at lære specifikke Microsoft-teknologier er der gode muligheder for dette. Du har nemlig mulighed for at blive certificeret indenfor specifikke områder af Microsoft teknologier, og heraf Microsoft Dynamics.

Find job indenfor Microsoft Dynamics

Hvis du allerede har erfaring med Microsoft Dynamics har du mulighed for at oprette dit CV hos it-jobbank, hvor virksomhederne har mulighed for at læse det, og kontakte dig hvis de finder din profil spændende. Du har også mulighed for at oprette en Jobagent, som gør at du modtager de nyeste job, der matcher dine kvalifikationer først.

Læs også