Hvad får du med Computerworld?

Kort sagt sikrer du, at dit ledige it-job bliver eksponeret på Danmarks største it-univers, herunder Computerworld med over 500.000 brugere hver måned.

Med kombinationen af Computerworld it-jobbank og Computerworld står du stærkt og når Danmarks it-professionelle på en helt unik måde. Computerworld er knudepunktet for diskussioner, blogindlæg og debat, og dækker Danmarks behov for it-nyhedsstof.

Flest it-professionelle

Computerworld it-jobbank er jobsitet med allerflest jobsøgende it-folk – der er simpelthen langt til konkurrerende jobsites i Danmark. Og når du kombinerer med Computerworld universet, står du bomstærkt og når Danmarks it-professionelle på en helt unik og enestående måde.

Hvem er målgruppen?

Målgruppen er it-professionelle, og Computerworld er det altoverskyggende it-nyhedsmedie i Danmark.

Effekt? Dobbelt så mange læsere!

Kombinationen af Computerworld it-jobbank og Computerworld er knivskarp. Faktisk får du op til 100% flere læsere på din jobannonce ved også at anvende Computerworld til at booste dit ledige it-job.

20 % af Computerworlds brugere søger information om job og karriereudvikling. Få op til 100% flere klik på din annonce ved at kombinere Computerworld it-jobbank og Computerworld.

Geografi Alder
38 % i Region Hovedstaden 28 % under 30 år
22 % i Region Midtjylland 37 % 31-50 år
10 % i Region Nordjylland 35 % 51+ år
11 % i Region Sjælland
19 % i Region Syddanmark