Øvrige

Podcast: Kunstig in­tel­li­gens skal tages alvorligt

I dette afsnit har vi fornøjelsen af at udforske en verden af kunstig intelligens, med en af Danmarks førende eksperter på området, Erik David Johnson. Vi taler om hvordan AI påvirker og vil fortsætte med at transformere fremtidens arbejdsplads, særligt inden for IT-branchen. Vi kommer også omkring emner som etiske overvejelser i AI, fremtidens teknologiske trends, og hvordan Danmark positionerer sig i det globale AI-landskab.

Erik er Chief AI Officer hos Delegate A/S, hvor han bringer en unik kombination af humanistisk indsigt og teknisk ekspertise til bordet. Han har en baggrund inden for sprog, kognitiv semantik og analytisk sprogfilosofi, kombineret med en kandidatgrad i Software Engineering fra IT-Universitetet i København.

Ud over Eriks professionelle virke, har han også haft en indflydelse på det politiske og etiske landskab inden for AI. Som viceforperson for IT-Branchens ”NewTech Policy Board”, spiller Erik en central rolle i at forme fremtidens politik omkring generativ AI og sprogteknologi.

Vi omtaler også Computerworld it-jobbanks nyeste undersøgelse og rapport om it-professionelles holdning til "Karriereudvikling og kunstig intelligens", og rapporten har du mulighed for at downloade via dette link.

Se eller hør alle podcasts

Her finder du hele vores bagkatalog af spændende podcasts, som du kan se eller høre når det passer dig. Det hele er naturligvis helt gratis - for viden er noget vi deler. God fornøjelse

Læs også