Øvrige

Podcast: IT-DAY - Danmarks største IT-kar­ri­e­re­mes­se

I denne livlige episode af podcasten Fremtidens Arbejdsplads tager vi dig med bag kulisserne på IT-DAY i København, som blev afholdt torsdag d. 7. marts 2024.

IT-DAY er en karrieremesse, som 3.000 unge it-studerende og virksomheder havde valgt at deltage i. Computerworld it-jobbank var selvfølgelig til stede og fra vores stand, gjorde vi et ihærdigt forsøg med at hjælpe de it-studerende og talenter, med at komme godt fra start i deres karriere.

Vi talte med en masse unge talentfulde mennesker, med forskellige baggrunde, drømme og ambitioner og spurgte dem ind til deres mening om hvordan de ser deres kommende karriere inden for en verden af IT og tech. Lyt med, når vi deler unikke samtaler fra disse talentfulde individer om deres karrierevalg, syn på gode ledere, og hvad fremtiden inden for IT og teknologi betyder for dem.

Vi afrunder med et indsigtsfuldt interview med Alexander Pedersen stifteren af IT-DAY, for at reflektere over karrieremessens betydning og kaste et blik på de to kommende karrieremesser der afholdes i april i Odense og Aalborg.

Se eller hør alle podcasts

Her finder du hele vores bagkatalog af spændende podcasts, som du kan se eller høre når det passer dig. Det hele er naturligvis helt gratis - for viden er noget vi deler. God fornøjelse

Læs også