JobannonceringØvrige

Podcast: Manu Sareen om ADHD og inklusion på ar­bejds­plad­sen

Gæsten i denne podcast er Manu Sareen. Du kender ham måske mest som politiker, herunder som social- og integrationsminister samt børne- og undervisningsminister. Han har været en markant skikkelse i dansk politik med særlig fokus på socialpolitik, integration og ligestilling. Men han har også skrevet et hav af bøger, og er formand for ADHD foreningen.

Vi har inviteret Manu Sareen fordi han ved rigtig meget om inklusion, diversitet og om at nedbryde tabu omkring psykisk sårbarhed og psykiske udfordringer på arbejdspladsen. Han fortæller blandt om hvad virksomheder bør gøre for at få mest muligt ud af den enkelte medarbejder, og hvorfor virksomhederne har et kæmpe ansvar. Der skal med andre ord skabes åbenhed og plads til at omfavne forskelligheder.

Det handler dog i høj grad også om fremtidens generation, hvor mange børn er stærkt udfordrede og prøver at passe ind, selvom de måske ikke gør. Der er i dén grad stof til eftertanke.

Glæd dig til en inspirerende og meget personlig snak mellem Torben Tronborg og Manu Sareen.

Kilde på billedet: Manu.dk

Listen on Apple Podcasts

Nysgerrig på mere? Lyt til ADHD podcast med Manu Sareen

Manus mål med denne podcast er at sprede viden og forståelse om ADHD og dele sine egne og hans gæsters personlige oplevelser og perspektiver på livet med ADHD. For en god ordens skyld, skal vi sige at dette ikke er sponsoreret, vi synes bare at Manu har lavet en rigtig fed podcast, som fortjener at blive delt.

Læs også