Øvrige

Podcast: Stop med at se mennesker som res­sour­cer i et regneark

I denne episode af podcasten Fremtidens arbejdsplads har Torben Tronborg fornøjelsen af at have besøg af Tine Stallknecht Ottesen.

De kigger ned i de udfordringer, som mange HR-professionelle og ledere står overfor, når det kommer til at tiltrække og udvikle deres medarbejdere. Vi udforsker nye metoder til at tiltrække talent og gentænker – eller måske snarere gør op med – de traditionelle og gammeldags tilgange til rekruttering.

Dagens gæst er HR- og employer branding-rådgiver Tine Stallknecht Ottesen. Tine, der er passioneret og nysgerrig, bruger sin marketingbaggrund og hands-on erfaring inden for rekruttering og employer branding til at udfordre gamle rekrutteringstraditioner, med fokus på at styrke virksomheders strategiske tilgange gennem optimerede rekrutteringsprocesser og øget uddannelse.

Sidste år modtog Tine en uventet opsigelse, hvilket fik hende til at reflektere over sit liv og karriere. Drevet af et mål om at assistere virksomheder med deres udfordringer, sprang hun i august 2023 ud som selvstændig og stiftede virksomheden STALLKNECKT, med det specifikke formål at hjælpe SMV'er med at forbedre kandidatoplevelsen og styrke deres employer brand.

Resultatet af denne podcast er en levende og uformel dialog om de konkrete udfordringer, Tine står over for i sit arbejde med virksomheder, der søger at tiltrække nye medarbejdere. Lyt med, når vi sammen med Tine Stallknecht tager et skarpt og nytænkende blik på rekrutteringens fremtid.Se eller hør alle podcasts

Her finder du hele vores bagkatalog af spændende podcasts, som du kan se eller høre når det passer dig. Det hele er naturligvis helt gratis - for viden er noget vi deler. God fornøjelse

Læs også