Tiden for et jobskifte har aldrig været bedre end nu!

Muligheden for at "skumme fløden" ved et jobskifte har aldrig været større end den er lige nu. For virksomhederne hungrer efter dygtige it-professionelle, og er villige til at strække sig langt for at få den helt rette kandidat.

Vores seneste rapport om de it-professionelles holdning til løn viser da også, at løn stadig er den vigtigste faktor ved et jobskifte, men selvfølgelig er der mange flere aspekter i spil, og mavefornemmelsen skal også være god. De bløde værdier som kultur, kollegaer og work-life balance er desuden blevet mere fremherskende, til dels pga. den tid vi har været igennem med corona og tvungen hjemmearbejde.

Det er okay at holde øje med jobmarkedet

Vi oplever at rigtig mange kandidater føler sig "illoyale" overfor deres arbejdsgiver, hvis de selvom de er i job, holder øje med jobmarkedet. Intet kunne være mere forkert. Du er ikke gift med dit job, og det er altid relevant at holde øje med nye job-og karrieremuligheder.

Få det bedste overblik

For at give dig lidt inspiration, så har vi lavet en guide til dig, så du nemt kan holde dig orienteret på det pulserende jobmarked.

Få inspiration her