JobannonceringMotivation og trivselØvrige

Podcast: Vi taler om inklusion og diagnoser på ar­bejds­plad­sen

I episode 1 af vores nye videopodcast-serie omkring Fremtidens it-arbejdsplads taler vi inklusion og diagnoser på arbejdspladsen. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre og mere relevant første gæst end Mathias Emil Nielsen, som er direktør og ejer af GladTeknik A/S.

Han har selv diagnoser tæt inde på livet og i GladTeknik har 80% af medarbejdere en diagnose, og Mathias' største motivation er at skabe de helt rigtige rammer for alle hans dygtige medarbejdere.

Mathias deltog tilbage i januar 2023 i Løvens Hule, hvor han udover at stille sig offentligt frem for at fortælle sin historie, også fik en investering fra Jacob Risgaard og Coolshop. På bare 14 dage fordoblede de medarbejderstaben og i dag er de over 30 ansatte på kontoret i Hvidovre.

Listen on Apple Podcasts

Om video-podcasten Fremtidens it-arbejdsplads

I denne serie inviterer vi interessante it-personligheder ind til en uformel snak, som forhåbentlig kan inspirere en hel masse mennesker der arbejder med HR og IT. Det kan handle om alt der vedrører it-rekruttering, herunder emner som diversitet, inklusion, løn, ledelse, stress, work-life balance, undersøgelser, surveyes osv.

Personerne der deltager i serien har vi selv inviteret, og de medvirkende hverken betaler eller bliver betalt for at deltage. Men hvis du og din virksomhed gerne vil høre mere om mulighederne for at blive sponsor for et eller flere afsnit, så send os en mail ved at klikke nedenfor.

Læs også