In­fra­struk­tur­tek­ni­ker med fokus på hardware


Unik søger en passioneret infrastrukturtekniker med fokus på hardware, der ønsker at bidrage til drift og vedligehold af vores servere og hostingløsninger.

Har du en passion for at opretholde et højt sikkerhedsniveau og forfinet dokumentation? Har du drivet til at sikre stabil og sikker drift af systemer, der er kritiske for vores kunder? Hvis ja, så er det måske dig, vi har brug for.

Vi tilbyder dig en plads i vores dedikerede og fagligt stærke team, der fokuserer på vores hosting-løsninger. Vi har en kultur med højt til loftet, stor fokus på kunden og kvalitet i vores arbejde. Vi lover dig en hverdag, hvor du udvikler dig både fagligt og personligt, og hvor du bliver del af en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi arbejder agilt med en flad organisationsstruktur og sætter stor pris på alles bidrag og input.

Dine ansvarsområder:

 • Effektiv installation, konfiguration og opdatering af vores hardwareplatform

 • Design og vedligeholdelse af systemovervågning

 • Proaktiv fejlsøgning og diagnosticering af hardwareproblemer

 • Hurtig fejlretning og udskiftning af defekt hardware

 • Udvikling og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, inklusive rack-konfigurationer og vejledninger (begrænset netværkskomponentdokumentation, med mere dybdegående ansvar hos en netværksspecialist)

 • Tværfagligt samarbejde for at sikre harmonisk integration af hardware med nuværende software- og netværksinfrastruktur

 • Vedligeholdelse og udvikling af ekspertise inden for de nyeste teknologier med henblik på at foreslå systemforbedringer og opgraderinger

 • Deltagelse i udviklingen af sikkerhedsprocedurer, herunder Disaster Recovery-planer

Vi forventer:

 • Relevant teknisk uddannelse og/eller erfaring inden for hardwareinfrastruktur

 • Stærke analytiske og problemløsningsevner inden for hardware

 • Erfaring med dokumentationsstyring og teknisk skrivning

 • Kendskab til de seneste teknologiske trends og evnen til at lære hurtigt

 • Er serviceminded, struktureret og kan kommunikere komplekse tekniske informationer klart

 • En proaktiv tilgang til opgaveløsningen

 • Besidder gode kompetencer på Windows Server, SQL Server, VMware, Office 365, Windows 10/11, Veeam Backup og netværk

 • Erfaring med Microsoft 365 og Disaster Recovery er en fordel

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en brændende interesse for teknologi og holder dig opdateret med de nyeste trends. Du er beslutningsdygtig og bruger din sunde fornuft, når du står over for problemer og udfordringer. Du er en empatisk kollega og har et godt øje for brugerens perspektiv i dit daglige arbejde. Du arbejder godt i et team og bidrager med såvel din faglige ekspertise som dit gode humør og gåpåmod.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. I 2023 har Unik indgået et strategisk samarbejde med Main Capital Partners, som et led i den igangværende udvikling til en førende Software-as-a-Service-udbyder (SaaS).

Med næsten fire årtiers erfaring har vi positioneret os med markedets mest anvendte softwareløsninger. Mere end 240 medarbejdere i Vejle, Aalborg, København og Warszawa servicerer hver dag mere end 900 kunder lige fra store private og almene boligforeninger til advokatkontorer og juridiske afdelinger i hele Danmark.

Vi står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Unik er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er fordi, vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Send din ansøgning via knappen "Ansøg". Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen i vores team!

Gem job