In­fra­struc­tu­re Architect

Har du erfaring som Mainframe Developer eller Mainframe Architect? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger lige nu en Infrastructure Architect til vores Mainframe Support-team.

Jobbet

Teamets formål er at supportere KMD’s Mainframe Developers og sikre en stabil mainframeudviklingsplatform. Du vil som Infrastructure Architect få en alsidig rolle bestående af en bred vifte af opgaver. Du bliver som vores nye kollega en del af teamet, der supporterer Mainframe Developers.

Dine primære opgaver vil være:

  • Supportere Mainframe Developers med deres værktøjer såsom IDz, PL/1 og ChangeMan
  • Test, opsætning og vedligeholdelse af nye releases af mainframeværktøjer, f.eks. PL/1 compiler, ChangeMan og IDz
  • Kommunikere information relateret til mainframe (f.eks. nyheder, problemer, tips m.m.)
  • Skabe kobling mellem vores driftsleverandør og KMD’s forretningsområder

Du bliver ligeledes ansvarlig for at håndtere nogle af KMD’s fælles komponenter (PL/1), f.eks. Datorutiner og MQ-addons.

Teamet

Du bliver en del af et erfarent team på 10 ansatte, som kender vores mainframesystem til ende. Vi værdsætter at dele viden og sparre med hinanden om de bedste løsninger.

Vi omfavner fleksibilitet og muligheden for at i arbejde hjemmefra, men ønsker samtidig en balance, der underbygger kollegaskab, innovation og trivsel.

Om dig

Som person er du vedholdende og dedikeret til dine opgaver og dit ansvar. Du er en teamplayer og en god kommunikator, der trives af at tale med forskellige Mainframe Developers i løbet af en dag.

Ideelt set besidder du følgende kompetencer og egenskaber:

  • Du har min fem års relevant erfaring som Mainframe Developer
  • Du har en relevant uddannelsesbaggrund
  • Du er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

Er du interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tobias Nielsen, Head of Delivery på 22683717 eller tsn@kmd.dk.

Send gerne dit CV allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. I KMD er vi placeret i forretningsenheden Public under Digital Transformation Services.

KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4 mia. kr. og har cirka 2.800 ansatte.

KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S

Arbejdssted

Ballerup, Aalborg eller Odense SØ

Vigtige datoer

Indrykket:
7. april 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt