Solution Architect

Er du klar på en ny udfordring og har du lyst til at bruge dit talent, din personlighed og dine stærke kompetencer som Solutions Architect til at hjælpe os med at vinde nye opgaver og modernisere, standardisere og udvikle vores applikations- og driftsarkitektur? Så er du måske vores nye Solutions Architect.

Hos KMD CCM (Customer Communication Management) hjælper vi vores kunder med at forbedre, forenkle, automatisere og administrere kommunikation og digitale oplevelser for deres kunder. Det gør vi gennem rådgivning, softwarebaserede løsninger og platformsteknologi – på tværs af kanaler, digitale og fysiske. Løsningerne tilpasses den enkelte kundes behov for hjælp til design, arbejdsgange og produktion af kommunikation til kunder og borgere. Dette inden for en lang række offentlige og private virksomheder.

Som Solutions Architect i KMD CCM bliver du del af vores udviklings- og applikationssupportteam, som tæller 25 medarbejdere. Teamet består af en god blanding af både yngre og meget erfarne medarbejdere.

Teamet sidder på forskellige kontorer i KMD herunder Ballerup, Aarhus, Odense og Aalborg, og der er mulighed for at have en fast arbejdsadresse på en af de fire lokationer. Vi værdsætter en god work-life-balance, og der er mulighed for arbejde hjemme nogle dage om ugen, når det passer ind i afdelingens aktiviteter.

Om jobbet

Som Solutions Architect bliver du en del af et team med dygtige kollegaer, som sammen med vores partnere har fokus på at lave den helt rigtige løsning til det kunden beder om.

Dine ansvarsområder vil omfatte:

  • Udarbejde løsningsdesign i forbindelse med tilbudsarbejde og kundespecifikke projekter, herunder deltage i afklaringsmøder vedr. arkitektur og løsningsdesign sammen kunder og kollegaer
  • Samarbejde tæt med vores forretningsarkitekter om håndtering af kundekrav.
  • Bidrage til at modernisere, standardisere og udvikle applikations- og driftsarkitekturen i afdelingen
  • Være ansvarlig for den fulde løsning af projekter, herunder design og dokumentation samt tekniske artefakter og leverancer på alle områder fra indledende krav/analyse til overdragelse til drift.
  • Deltage i planlægningen af dit og teamets arbejde for at opfylde givne mål og processer herunder at tildele opgaver til teammedlemmer, guide dem og følge op på leverancer.

Om dig

Som person er du vedholdende og har stor ansvarsfølelse for dine opgaver. Du er en teamplayer, en god kommunikator med stærke empatiske evner og har en solid gennemslagskraft. Du forstår vigtigheden af at skabe relationer og resultater gennem samarbejde, såvel internt som eksternt. Du trives i en udadvendt rolle, og du formår at præsentere dine budskaber klart og præcist.

Ideelt set er du godt rustet til jobbet, hvis:

  • Du har cirka fem års erfaring med fra en lignende stilling som løsnings- eller applikationsarkitekt
  • Du har dokumenteret erfaring med udarbejdelse af løsningsdesign og arkitektur i forbindelse med tilbud og projekter
  • Du har en uddannelse på kandidat/master niveau eller lignende
  • Du er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4 mia. kr. og har cirka 2.800 ansatte. KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

Er du interesseret?

Vi holder samtaler løbende, så send gerne dit CV snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job