Senior frontend-udvikler


Vil du være med til at udvikle moderne digitale sundhedsløsninger, der forbinder læger, sundhedspersonale og patienter online? Så kan du blive vores næste frontend-udvikler og få lov til at arbejde end-to-end med Hejdoktors løsninger.

Du vil blive en integreret del af et erfarent, internationalt udviklingsteam bestående af 10 dedikerede kollegaer. Sammen arbejder vi med en bred vifte af teknologier inden for web, mobil, frontend og backend.

De tekniske nøgleord for din hverdag bliver TypeScript, Tailwind, React og ASP.NET Core. Vi arbejder feature-orienteret, hvor den enkelte udvikler har ansvar for sine opgaver fra idé til produktion, så selv om du har frontend-baggrund, forventer vi at du har mod på at gå backend, hvis opgaverne kræver det. Så hvis du brænder for at bidrage til innovative løsninger i en virksomhed i vækst, er dette den ideelle mulighed for dig.

Om dig:

Vi forventer, at du har solid erfaring med at udvikle, shippe og vedligeholde web -eller mobilløsninger.

  • Du er ekspert i frontend-teknologier, men finder det naturligt at være med hele vejen: lige fra idé til drift og fra databasedesign til brugergrænseflade.
  • Du sætter en ære i at levere løsninger, der fungerer og kan vedligeholdes. Du trives med code reviews og continuous delivery og du navigerer hjemmevant i både kommandoprompt og Chrome DevTools.
  • Du er nysgerrig og læringsparat, selvom du allerede har solid erfaring.
  • Du har lyst til at dele ud af din viden og være med til at udvikle dine kolleger og os som virksomhed.
  • Vi kommunikerer på engelsk i det daglige, men det er nødvendigt, at du mestrer dansk i skrift og tale, da mange af vores kunder og brugere befinder sig i Danmark.

Bliv en del af en moderne og fleksibel arbejdsplads

Vi prioriterer fællesskabet i Hejdoktor og anerkender samtidig vigtigheden af at opretholde balance mellem arbejds- og privatliv. Vores New Yorker-inspirerede kontorlokaler er beliggende på Østerbro, hvor der altid vil være mulighed for at møde ind og arbejde fysisk sammen med nogle af dine kollegaer. Vi forstår dog også vigtigheden af fleksibilitet og giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, hvis det passer bedre til din situation. Du kan derfor arbejde fast på kontoret i København, arbejde med faste hjemmearbejdsdage eller arbejde helt remote.

Om Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser fra speciallæger, diætister, fysioterapeuter og psykologer på web og mobil. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale står til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent sundhedsfaglig hjælp.

Interesseret?

Hvis du kan svare JA til følgende spørgsmål, vil vi med glæde invitere dig til en indledende online samtale.

  • Har du solid erfaring i at levere produktionsklare webapplikationer?
  • Taler du flydende dansk? Størstedelen af vores kunder er dansktalende og derfor vil det være en fordel hvis du også er det.

Send os en mail med dit fulde navn og 2-5 linjer om, hvorfor du mener du kunne være vores næste kollega. Har du et CV eller en LinkedIn-profil, må du meget gerne sende det med. Det er ikke et krav for at komme til den indledende samtale.

Send mailen og evt. CV til devjob@hejdoktor.dk.

Gem job