Stra­te­gisk og analytisk le­del­ses­kon­su­lent til Di­gi­ta­li­se­ring og It


Vil du være med til at udvikle Digitalisering og It for vores sundhedsvæsen? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer? Og trives du i et stærkt miljø, hvor vi understøtter udviklingen af den digitale transformation i Region Midtjylland, så vores borgere og patienter får bedst mulige behandlingsforløb nu og i fremtiden? Så har vi stillingen og udfordringerne til dig i den fedeste organisation.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor du med din dygtighed, dine strategiske og analytiske kompetencer, samt evner til at eksekvere gennem samarbejde, kan sætte dit præg på udviklingen af nogle af de vigtigste dagsordner. Du skaber vellykkede samarbejdsrelationer med ledelsen og dine mange engagerede kollegaer. Ikke mindst kan du drive processer på flere organisatoriske niveauer.

Udsigt til spændende opgaver

Du kommer til at drive strategiopgaver og processer, hvor du skal hjælpe med at udtænke, forme og sætte retning. Du evner at træde et skridt frem og tage ansvar for konkrete opgaver, hvor du er driveren og sikrer en professionel og proaktiv sagsbehandling fra start til slut. Du vil være ansvarlig for flere ledelsesfora. Du kommer til at udarbejde planer og beslutningsoplæg, hvor vi har ambitioner om at blive endnu mere datadrevet og værdiskabende. Du får også en central rolle i nationale og tværregionale arbejdsgrupper.

Vi søger efter dig, der

Har erfaring med at arbejde i krydsfeltet mellem administration, faglighed og politik. Dig som trives i en organisation med stor samfundsmæssig betydning, hvor opgaver og dagsordener hurtigt kan ændre sig. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til digitalisering og sundhedsområdet. Vi har desuden ambitioner om at styrke vores samlede porteføljestyring for Digitalisering og It - har du erfaring, potentiale og motivation til denne disciplin kan jobbet også formes derefter.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har gode samarbejdsevner, en imødekommende tilgang til andre samt flair for at skabe fremdrift i komplekse processer med mange interessenter
  • Er udviklingsorienteret og formår at omsætte faglig viden til morgendagens løsninger
  • Har overblik og evner at tænke strategisk og skabe resultater
  • Er en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt og evner at binde teknisk og sundhedsfagligt input sammen i klare beslutningsoplæg
  • Er en dygtig mødeleder og facilitator, som også tænker kreativt
  • Har politisk tæft og forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation
  • Har godt humør og trives med vekslende opgaver og deadlines, der til tider kan være korte

Du har relevant erfaring og fx en kandidatuddannelse som cand.scient.pol. eller lignende. Du vil blive ansat i Digitalisering og It, hvor vi er 570 medarbejdere, som hver dag arbejder for at understøtte verdens bedste sundhedsvæsen med digitale løsninger og sikker og stabil drift. Organisationen gennemfører netop nu en organisationsændring, hvor ledelseskonsulenterne pr. 1. maj indgår i en ny enhed, ”Sekretariat og porteføljestyring”, i kontoret for ”Strategi og Styring”.

Vi har en god samarbejdskultur, en høj trivsel, en afslappet omgangstone og et stærkt fællesskab. Hverdagen er hybrid og fleksibel; kontoret er i Viborg, mens der er en del mødeaktivitet i Aarhus. Der er gode muligheder for hjemmearbejde og fleksibilitet, når opgaverne tillader det.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Ask Risom Bøge på 29 33 23 25 eller askboe@rm.dk.

Send din ansøgning senest 1. april. Vi forventer at holde første samtalerunde den 9. april og anden samtalerunde den 15. april.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Digitalisering og It på vores karriereside eller få et indblik i vores hverdag på LinkedIn. Du kan også læse regionens digitaliseringsstrategi, som bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Gem job