Softwa­re­ud­vik­ler til In­nova­tivt DevOps-Team til Di­gi­ta­li­se­ring og It i Region Midtjyl­land


Vil du være med til at forme fremtidens sundhedsløsninger? Har du et iværksættermindset og en passion for at være en del af et agilt team, der spiller en central rolle i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi søger til Dias.

Om os:

Dias udgør en kraftfuld drivkraft for udvikling og innovation på tværs af Region Midtjylland. Vi er pionerer inden for flere nye teknologier og søger nu en udvikler med solid softwarekompetence til vores team. Hos os bliver du en del af en DevOps-kultur med kort vej fra udvikling til produktion. Vores applikationer og microservices hostes på vores egen Kubernetes-platform.

I teamet er vores omgangstone afslappet og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau.

Du kommer til at arbejde sammen med mange engagerede kolleger fra hele Digitalisering og It og rundt om os, som brænder for at gøre en forskel i et komplekst it-systemlandskab.

Vi har et stærkt sammenhold og høj trivsel, og du får en rigtig god leder, der har blik for dig, og som gennem løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler har et skarpt fokus på din trivsel og udvikling, fagligt såvel som personligt.

Dine opgaver:

Som en del af vores team får du mulighed for at:

  • Arbejde med integrationen af teknologi i menneskers liv og udforme teknologiske løsninger, der bedst muligt støtter brugerne.
  • Udvikle nye applikationer og microservices.
  • Vedligeholde og forbedre eksisterende løsninger.
  • Tage del i projektarbejde.

Vi søger en kandidat med kompetencer inden for backend eller full-stack-udvikling. Har du interesse i og erfaring med projektledelse, vil du på sigt også få mulighed for at varetage egne projekter.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med følgende teknologier:

  • Applikations- og microserviceudvikling i:
  • Go
  • Node.js
  • Rust
  • Kotlin
  • Java
  • Databaser, herunder SQL og NoSQL.
  • Docker, Kubernetes.

Har du erfaring med andre end de nævnte, så tøv ikke med at ansøge, da der er meget selvstyre i forhold til valg af teknologier.

Hvem er du?

Du trives med at samarbejde tæt med dit team, leverandører, sundhedspersonale og andre afdelinger, men du er også i stand til at tage ansvar for opgaver selvstændigt. Vi arbejder agilt i teamet, hvilket kræver fleksibilitet og evnen til at håndtere skiftende opgaver. Evnen til at kommunikere effektivt på tværs af forskellige faggrupper og tilpasse din kommunikation til modtagerens tekniske niveau er en fordel.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Meyer på telefon 29 11 06 23 eller via e-mail poul.meyer@rm.dk.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning senest den 2. maj. Vi forventer at afholde samtaler løbende og vil bede dig om at udfylde en personprofil inden samtalen.

Vi gør det nemmere at være medarbejder og bedre at være patient

I Digitalisering og It bliver du ikke bare en del af en afdeling som så mange andre. Vi er én af landets største, selvstændige afdelinger, som arbejder med digitalisering og it. Vi er over 550 ansatte, som hver dag går på arbejde for at understøtte vores 36.000 brugere med innovative teknologiske løsninger, stabil drift og kvalificeret support på alle årets dage - døgnet rundt. Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os på vores karriereside eller få et indblik i vores hverdag på LinkedIn. Du kan også læse regionens digitaliseringsstrategi, som bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Gem job