Student Assistant / Business Analyst

Er du en analytisk stærk studerende med et kommercielt mindset samt interesse i at gøre en forskel for dine kollegaer og kunder? Er du klar på en masse spændende og udfordrende opgaver, hvor du kan levere resultater, som har en reel betydning for forretningen? Så har du nu mulighed for at få et spændende og fleksibelt studiejob i KMD Energy Solutions.

KMD er en af Danmarks største it-virksomheder, og vi udvikler softwareløsninger til kommuner, regioner, stat og erhvervsmarkedet i Danmark. I forretningsenheden Energy Solutions arbejder vi målrettet med energi- og forsyningsbranchen. Vi arbejder i krydsfeltet imellem digitalisering og den grønne omstilling, og du får muligheden for at arbejde med at understøtte vores brede produktportefølje til energi- og forsyningsbranchen.

Dine arbejdsopgaver

Vi søger en studentermedhjælper, som kan arbejde som Business Analyst. Vi har en stor kundeportefølje og adgang til en masse data via vores interne it-systemer, som vi løbende bringer i spil. Målet er at optimere forretningen og tilgangen til markedet og kunderne. Derudover er der selvfølgelig løbende ad hoc-opgaver, som skal håndteres.

Du vil blive tilknyttet vores kommercielle team, som består af forretningsansvarlige samt product managers og andre studentermedhjælpere. Vi har desuden kontaktflader til salg, marketing, kundesupport, udviklingsafdeling, kontraktspecialister, m.v.

Vi søger en generalist, som besidder (eller er klar på at lære) et bredt sæt af kompetencer, og som har lysten til at kaste sig over forskellige typer af opgaver. Du skal med andre ord være klar på at arbejde med data i Excel, skrive forskellige tekster i Word, og forberede præsentationer i PowerPoint.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • At udarbejde analyser i Excel på baggrund af dataudtræk
  • Arbejde i vores ERP-løsning SAP
  • Skabe overblik over vores kunder ift. økonomi og kontrakter
  • Udføre månedlige faste opgaver, som understøtter forretningen
  • Håndtere egne ansvarsområder inden for økonomistyring og opfølgning
  • Faktureringsopgaver
  • Samt løbende ad hoc-opgaver

Det forventes, at du arbejder ca. 15 timer om ugen svarende til to hele arbejdsdage. Vi tilbyder dog stor fleksibilitet i forhold til planlægning af din arbejdstid med hensyn til eksamener og øvrige studieaktiviteter.

Du får arbejdsplads i Odense, tæt på Syddansk Universitet. Du vil indgå i en større gruppe af studentermedhjælper på KMD’s lokation i Odense, og der er løbende fælles frokoster, samt sociale arrangementer (fx sommerfester og julefrokost).

Vi værdsætter, at der er højt til loftet, plads til de gode ideer og vi hjælper hinanden. Tonen er uformel og vi syntes det skal være sjovt at gå på arbejde, også selvom vi har travlt.

Dine kvalifikationer

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse og har minimum 2 år tilbage af din uddannelse. Som person er du engageret og brænder for dit arbejde. Du trives med forskelligartede opgaver, du kaster dig gerne ud i noget helt nyt, og du ønsker at bidrage.

Desuden gælder det, at du:

  • Er struktureret i din opgaveløsning
  • Leverer dine opgaver til tiden, og med sans for detaljen – men samtidig er du effektiv
  • Er god til Excel og synes det er fedt at nørde tal
  • Er fortrolig med anvendelse af Microsoft Office
  • Du kan indgå i en travl og foranderlig hverdag
  • Er proaktiv og initiativrig– du sidder ikke og venter på at blive sat i gang, men opsøger aktivt opgaver og viden

Vil du vide mere

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og slår til når den rette kandidat er fundet. Så send din ansøgning allerede i dag – vi forventer at have ansat den rette studerende ultimo marts 2024.

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Senior Director Jesper D. Ruus-Pedersen på mail jru@kmd.dk eller på telefon 4132 7738.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på omkring 4 mia. kr. og er et separat datterselskab i det globale japanske teknologiselskab NEC Corporation. Gruppen inkluderer KMD samt vores datterselskaber Banqsoft (Consumer Finance), Edlund (Life and Pension) og Charlie Tango (Digital Agency).

Vi er mere end 2.800 medarbejdere, og selvom nogle af vores specialer er meget specialiserede, så dækker vi sammen utroligt meget. Vi arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test, kundeservice og projektledelse. Derudover har vi selvfølgelig stærke sælgere og støttefunktioner som fx Finance, Strategi, HR og Kommunikation. Det gør, at der er gode muligheder for at videreudvikle sig – også med andre spændende opgaver.

Læs mere på kmd.dk eller nec.com.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S

Arbejdssted

Odense SØ

Vigtige datoer

Indrykket:
15. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt