Senior Mainframe Developer

I KMD digitaliserer vi Danmark og Nordeuropa. Vi skaber og implementerer teknologiske løsninger, der forbedrer livet for millioner af mennesker på tværs af regeringer og private sektorer. Er du en erfaren Mainframe Developer, og kan du se dig selv som en konstruktiv og kompetent del af et udviklingsteam hvor vi i fællesskab giver vores kunde en god og værdiskabende løsning? Så er du måske vores nye Mainframe Developer i vores Odense-afdeling.

KMD er på en digital rejse, hvor vi arbejder på en vækststrategi, som tager afsæt i forretningsmæssige muligheder både indenfor den private og offentlige sektor. Når vi vinder udbud og projekter hos vores kunder, er vi ansvarlige for at bygge de løsninger, vi skal levere. I KMD arbejder vi dagligt med komplekse IT-løsninger på større og mindre projekter. Vi har rigtig travlt med mange spændende og udfordrende opgaver for vores kunder, og vi søger derfor endnu en Mainframe Developer.

Om os

Som Mainframe Developer vil du blive en del af vores Odense-team, bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil komme til at arbejde med vores Ejendomsdata, der danner basis for beregning samt opkrævning af ejendomsbeskatningen i Danmark. Vi arbejder ud fra agile processer og vi brænder for at skabe værdi for vores kunder.

Dine arbejds- og ansvarsområder som Mainframe Developer i KMD, vil blandt andet omfatte:

 • Udvikling, vedligehold og deltagelse i forskellige faser såsom programmering, Unit-testning, System-test, bruger-test og implementering
 • Tæt samarbejde med Business Specialists og øvrige kollegaer ifm. At forstå og oversætte kravsspecifikationer
 • Samarbejde med testere for at sikre høj kvalitet af produktet
 • Samarbejde med vores driftsleverandør for at løse eventuelle produktionsproblemer, overvågning og kapacitetsstyring
 • At skabe initiativer og implementering af løsninger for at reducere de grundlæggende applikationsomkostninger og sikre driftsstabilitet
 • Overholdelse af KMD’s politiker og processer ifm. Design, udvikling og test.

Om dig

Du kommer med en bred erfaring fra et lignende job som Mainframe Developer, og vi forventer, at du har stor erfaring med udvikling af komplekse løsninger.

Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, og er en udpræget teamplayer, der ikke er bange for at give det ekstra, der skal til for at levere markedets bedste løsninger til vores kunder.

Vi leder efter en Mainframe Developer med:

 • Flere års erfaring med Mainframe softwareudvikling inden for analyse, design, udvikling, test og fejlfinding
 • Stærk teknisk erfaring med Mainframe-teknologier så som PL/1, CICS, z/OS og DB2
 • Gerne erfaring med SQL-optimering
 • Evnen til at udvikle gode interne og eksterne relationer
 • Har en åben holdning og nyder at dele ideer og viden med kollegaer
 • Du skriver og taler desuden på både dansk og engelsk.

Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med eller viden om:

 • OPC til jobkontrol
 • CA-produkter til DB2
 • CMAN til udgivelsesstyring – File Manager
 • IDZ til udvikling

Desuden er du vant til at arbejde med og i komplekse og domænetunge løsninger, og har en proaktiv tilgang til problemløsning og tager gerne ejerskab af problemer. Du besidder gode prioriteringsevner og er god til styre egen tid. Du arbejder selvstændigt og er en naturlig holdspiller.

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Head of Delivery, Housing Technology, Tobias Nielsen på tsn@kmd.dk.

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne dit CV hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

KMD som arbejdsplads

I KMD har vi fokus på at et godt samarbejde er nøglen til succes. Vi ved, at det vi gør, gør en forskel i samfundet, og vi holder vores kunder i fokus, da vi stræber efter at levere et meningsfyldt og effektivt arbejde.

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4,8 mia. kr. og har cirka 2.800 ansatte. KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango.

Gem job