Ambitiøs Da­ta­wa­re­hou­se udvikler til Jyske Re­al­kre­dit Da­ta­wa­re­hou­se


Vi søger en data warehouse udvikler, der motiveres af at skabe fremtidens datafundament til understøttelse af Jyske Bank koncernens digitale rejse. Vores vision er at højne datakvaliteten, sørge for compliance bliver overholdt og sikre en optimal udstilling af data til koncernen. Vi opnår dette ved at bygge en solid bro mellem forretningen, via udvikling samt ved at anvende agile metoder.

Du har en relevant uddannelse, som datalog, softwareingeniør, datamatiker eller lignende IT-uddannelse. Erfaring fra en lignende stilling vægtes højt, men dygtige nyuddannede kan også komme i betragtning. Erfaring inden for den finansielle sektor samt kendskab til udvikling og agile metoder vil være gavnligt i denne stilling.

Jobbet - data til den digitale rejse

Du bliver en del af et agilt udviklingssquad, som udvikler, forvalter og vedligeholder Jyske Realkredits Data Warehouse. Squadet løser opgaver i et frit og uformelt miljø, hvor fleksibilitet, effektivitet, forretningssans samt godt humør prioriteres højt. Opgaverne løses i tæt samarbejde med vores interessenter, som både er leverandører af data og databrugere.

Dine primære arbejdsopgaver er blandt andet at:

  • Videreudvikle det eksisterende Realkredit Data Warehouse
  • Sikre balance mellem kvalitet og udviklingshastighed
  • Sikre at koden er vedligeholdelsesvenlig, har en høj kvalitet samt er dokumenteret
  • Indgå i dialog med Product Owner og forretning om forretningsbehov og bidrage med teknisk viden til at finde de bedste løsninger, herunder definere forretningskrav
  • Bidrage aktivt og lyttende i teamets agile aktiviteter, for at sikre en løsningsorienterede teamkultur
  • Indgå i teamets support og drift af vores Data Warehouse.

Din Profil – god kollega og faglig højdespringer

For at skabe resultater i jobbet er det vigtigt, at du har interesse i at arbejde med data og forstår værdien af korrekte data. Du kender til data warehouse begreber og teknologier samt har dyb erfaring med MS SQL. Du er desuden i stand til at transformere forretningens behov til kode og er nysgerrig på de forretningsmæssige processer i koncernen.

Du skal trives med at samarbejde med mange forskellige interessenter og formidle dine budskaber på en forståelig måde.

Du er engageret og holder dig løbende opdateret med teknologiske fremskridt i branchen. Du udviser handlekraft ved at drive dine egne opgaver og trives med, at der til tider vil være meget travlt.

Du er en god kollega, tænker på teamets succeser før dine egne og tager ansvar for fælles trivsel og udvikling.

Organisering

Du bliver en del af Triben Data Warehouse, som har ansvaret for forretningsstyring og finansiel rapportering på kreditområdet, samt at drive data warehouse inden for bank og realkredit. Triben består af flere udviklingssquads siddende både i og på tværs af Silkeborg og Lyngby. Triben er organiseret i tværfaglige squads, hvor der i hvert squad er medarbejdere med forskellige faglige baggrunde (bl.a. forretningsudviklere og dataudviklere).

Dette squad har fast arbejdsplads i Lyngby.

Triben er kendt for stor faglighed, et fantastisk arbejdsklima med mange muligheder, og en holdning til at det skal være sjovt at gå på arbejde - det giver effektive og værdiskabende løsninger for både kunder og bank.

Ansøgning

Vi oplever mangfoldighed som en fordel i vores opgaveløsning og i vores fællesskab. Derfor opfordrer vi alle til at søge.

HR Rekrutteringspartner Mia Zenia Steen vil tage sig af din ansøgning. Vi vurderer ansøgningerne løbende. Ansøgningsfristen er søndag den 14. april.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Jesper Schaadt
Chapter Lead
jsch@jyskebank.dk
89 89 65 85
25 65 26 70

Gem job